Terug

Dragen tijdens het koken, strijken of thee drinken?

Dragen tijdens het koken, strijken of thee drinken?

Kun je nou wel of niet je kindje dragen als je aan het strijken bent, eten kookt of een kop thee drinkt?

Je voelt hem vast al aankomen. Nee, beter van niet. Ja, het kan, want dingen die kunnen en dingen die verstandig zijn liggen soms bij elkaar. Je kunt wel dragen tijdens het koken, maar of het verstandig is? Mwuah.. zolang het goed gaat gaat het goed, maar als het fout gaat, gaat het ook echt goed fout. En dat wil je niet. 

Nu veroordelen we niemand die toch met een kindje in de draagdoek aan het koken is, maar draag dan op zijn minst op je rug. Geen messen en vuur en hete pannen en stoom bij je kindje. Nog beter, doe het gewoon niet. De afwas doen, deeg kneden, brood smeren, het kan allemaal prima, maar zodra er scherpe messen en hitte bij komen kijken, wordt het in onze ogen echt een ander verhaal. 

Hetzelfde vinden we dus ook van strijken. Je moet er toch niet aan denken dat je struikelt. Per ongeluk je kindje raakt, de strijkbout op je draagdoek neerzet. (shock!) 

Bij het drinken van thee, koffie of andere hete dranken of heet voedsel geldt natuurlijk hetzelfde. Als je op je buik draagt en per ongeluk een hete drank knoeit over je kindje heen.. dat wil je dus echt niet. Nou scheelt het dat bij de meeste gezinnen met kleine kinderen hete thee uberhaubt een illusie is, maar toch is het iets om even bij stil te staan. 

Natuurlijk begrijpen we dat het dragen van je kindje tijdens deze taken juist heel erg makkelijk kan zijn, maar toch raden we het je wel af. Er zijn gelukkig nog genoeg andere uren in een dag waarop je zonder problemen je kindje kunt dragen. 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »