Terug

Het verschil tussen alle Tula dragers op een rij.

Het verschil tussen alle Tula dragers op een rij.

Tula dragers zijn er inmiddels in vele modellen, de reguliere Tula draagzak, de Tula coast drager met mesh, de Tula free to grow en Tula wrap conversions, maar wat zijn nou de verschillen? Wij zetten alle Tula dragers op een rij!

Tula draagzakken in alle soorten en maten.

 

Allereerst het volgende, iedere Tula draagzak is fijn, en iedere Tula drager is ergonomisch. Er is een hele collectie Tula draagzakken verkrijgbaar in verschillende modellen. Onder deze modellen hangen weer verschillende design, printjes en kleuren die een eigen naam krijgen. Je kunt dus stellen dat je aan de naam van de Tula drager kunt zien welk model Tula draagzak het is en ook welk design naam de draagzak heeft, dus welk printje hij heeft. 

 

De reguliere Tula draagzak in Tula baby/standard maat en Tula toddler maat. 

De grootste diversiteit aan printjes en kleuren zul je vinden bij de reguliere Tula collectie. Deze draagzak is gemaakt van een basis canvas en gecombineerd met een katoenen stof op het ruggedeelte waar een printje op zit. De reguliere Tula draagzak is verkrijgbaar in 2 maten, de Tula baby/standard maat en de Tula toddler maat. Bij de Tula babymaat kan een Tula infant insert (verkleiner) gebruikt worden voor gebruik bij pasgeborene. Er zijn ook enkele full printed reguliere Tula dragers, dit zijn dragers die identiek zijn aan de reguliere Tula drager, maar ipv enkel op het rugpand een stof met print te hebben, ook deze print op de heupband en schouderbanden hebben doorlopen. De geheel effen reguliere Tula dragers hebben geen geprinte stof, maar bestaan volledig uit een effen basisstof. 

 

 

De Tula Coast, de draagzak met mesh. 

De Tula Coast dragers zijn qua model identiek aan de reguliere Tula draagzak, maar hebben in plaats van een geprinte stof op het rugpand, hier een mesh stof. Mesh is een stof die als het ware hele kleine gaatjes bezit, en hierdoor is deze stof dus ademend. De Tula Coast wordt dus ook wel de zomerdrager van Tula genoemd, omdat deze beter ventileert dan een reguliere canvas drager. Om het kader van mesh geen zit vaak nog een geprint stofje om de draagzak meer uitstraling te geven, maar ze zijn er ook in effen varianten. De Tula Coast is te herkennen aan het woordje Coast in de productnaam en is tevens verkrijgbaar in verschillende modellen. Je kunt hem oa verkrijgen in het reguliere Tula model en het Tula free to grow model. 

 

 

De Tula Free to Grow, verstelbare Tula draagzak. 

De Tula Free to Grow is een verstelbare Tula draagzak met wezenlijke verschillen met bovenstaande modellen. De Tula Free to Grow is namelijk aanpasbaar in de breedte en hoogte en kan hiermee op maat gemaakt worden voor een kindje ipv dat er een eventuele Infant insert (verkleiner) nodig is bij pasgeborene. De Tula free to grow is enkel verkrijgbaar in 1 maat en op de grootste stand is deze draagzak even groot als de reguliere Tula in baby/standaard maat. De Tula free to grow is te gebruiken vanaf de geboorte en heeft 3 standen. Pasgeborene, baby en dreumes. Dit is onze favoriete Tula draagzak, omdat hij zo mooi meegroeit met je kindje. Wil jij meer leren over de Tula free to grow draagzak? Lees dan vooral ook de volgende 2 blogs: Waarom wij van de Tula free to grow houden & De 3 standen van de Tula free to grow nader bekeken. Wil jij niets meer lezen, maar gewoon lekker neuzen tussen onze collectie Tula free to grow draagzakken? 

 

 

De Tula Half Buckle draagzak. 

De Tula half buckle draagzak is een draagzak waarbij je de schouderbanden niet dichtklikt met een gesp, maar dient vast te knopen. Hij lijkt sterk op de Tula free to grow, maar heeft dus andere schouderbanden. De heupband is hetzelfde als de Tula free to grow, en sluit gewoon met een gesp. De draagzak is ook net zoals de Tula free to grow te verstellen in 3 breedtestanden, maar de schouderbanden knoop je dus dicht. Je kunt ze simpel kruizen over je rug en dan een knoopje leggen.

 

 

De Tula wrap conversions. 

Tula wrap conversions zijn niet vaak verkrijgbaar, en als ze al verkrijgbaar zijn is het vaak enkel via Tula zelf en binnen enkele minuten uitverkocht. De oplage's zijn enorm klein, tot nihil. Een Tula wrap conversion is een high end draagzak en ze zijn dan ook een flink stuk duurder geprijsd. Het model is identiek aan dat van de reguliere Tula draagzak, maar ze zijn gemaakt van geweven draagdoeken stof, vaak van andere merken. Je hebt half wrap conversions en full wrap conversions. Bij een half wrap conversion is de binnenkant gemaakt van canvas en de buitenkant van geweven stof en bij een full wrap conversion is de volledige drager gemaakt van geweven stof. De prijs van de Tula wrap conversion hangt af van de gebruikte geweven stof, is de draagdoek die gebruikt is erg schaars en gemaakt van speciale materialen? Dan gaat de prijs iets omhoog, is de draagdoek zelfs handgeweven en dus ontzettend kostbaar, dan gaat de prijs flink omhoog.  

 

Nog even alles over de Tula draagzakken op een rij.

 

De reguliere Tula is dus niet verstelbaar en de meest simpele draagzak van allemaal. Je kunt hiermee je kindje dragen vanaf de geboorte indien je een Tula infant insert gebruikt, anders past hij vanaf kledingmaatje 68 t/m 86. De peutermaat van de reguliere Tula draagzak is hetzelfde als de reguliere standard draagzak, enkel een slag groter en daardoor geschikt vanaf kledingmaat 86. Deze noemen ze ook de Tula toddler. 

De Tula free to grow draagzak is een verstelbare draagzak, waarbij je geen infant insert nodig hebt. Hij is verstelbaar in 3 breedtestanden en daardoor groeit hij mee met je kindje. Hij past dus vanaf kledingmaatje 50/56 t/m 86. 

De Tula coast series zijn uitgevoerd in het reguliere model, en in het free to grow model, en hebben dezelfde eigenschappen als het betreffende model, enkel als verschil een mesh rugpand voor extra ventilatie. 

De Tula half buckle is een verstelbare draagzak, die in tegenstelling tot alle andere Tula draagzakken niet sluit met gespen, maar half geknoopt wordt. Hij is verder te vergelijken met de Tula free to grow. 

Hopelijk is het nu voor jou een stuk duidelijker wat de verschillen zijn tussen alle modellen Tula dragers.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Thuiswinkel Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »