Terug

Je eigen design op een draagdoek.

Je eigen design op een draagdoek.

De laatste tijd krijg ik steeds vaker de vraag of ik kan helpen bij het uitbrengen van een draagdoek met een eigen ontwerp. Ik krijg de vraag zovaak dat ik dacht er maar eens een blog aan te wijden. 

Het antwoord is ja, mits het ontwerp mijzelf ook aanspreekt. Ik zal vervolgens met jou samen bekijken hoe het ontwerp aangepast dient te worden en welke kleuren er beschikbaar zijn. Ik heb inmiddels dusdanig veel ervaring met draagdoeken en het uitbrengen van customs dat ik hier een goed oog voor heb ontwikkeld. Niet alles is namelijk even mooi en duidelijk zodra een doek geknoopt is, en andersom kan een plat ontwerp verrassend goed ogen eenmaal geknoopt. Alle correspondentie met het merk wat de draagdoek eventueel gaat weven loopt via mij, ik heb mijn kanalen en connecties en ik ben uiteindelijk de officiele winkel via waar de bestellingen zullen lopen, dus deze regie houd ik zelf graag in handen. Het hele proces om tot het uiteindelijke ontwerp te komen in samenspraak met de winkel doen we samen, het bepalen van de kleuren de mix van materialen enzovoorts.

Door jouw ontwerp via mijn winkel te laten uitbrengen is iedereen verzekerd van een beschermde aankoop en transactie. De algemene voorwaarden van mijn winkel gelden immers in tegenstelling tot een particuliere verkoop. Ik hanteer ten alle tijden de retailprijzen die door Natibaby worden gehanteert, ik verhoog geen prijzen bij een gewild design.

Ik heb mee in de marketing van jouw ontwerp zodat we er zeker van zijn dat hij ook daadwerkelijk geweven kan gaan worden, maar ik vraag hierin ook zeker jouw hulp, het is jouw ontwerp immers en wie kan iets beter overbrengen met trots dan de ontwerper of bedenker van het ontwerp zelf? Juist, jij!

Zodra er voldoende bestellingen geplaatst zijn regel ik alle bijkomende zaken vanaf dat punt, ik houd je natuurlijk op de hoogte van het proces. Het wachten is begonnen!

Zodra de draagdoeken geweven zijn ontvang jij 1 draagdoek in maat naar eigen keuze gratis van mij, als vergoeding voor al het werk wat je verricht hebt. Hoe leuk is dat!

Heb je een ontwerp of idee, en wil je samen met mij dit avontuur aan? Mail dan gerust naar [email protected] wie weet zie ik wel iets in jouw idee!  

Reacties

 • Placeholder

  Von Va Voom

  17 / 03 / 2015 @ 09:04

  Op het moment niet, maar wie weet dat we het in de toekomst weer oppakken!

 • Placeholder

  Jeanine

  17 / 03 / 2015 @ 15:22

  Hallo Von Va Voom!

  Na het lezen van dit bericht is mijn hoofd flink aan het nadenken! Voordat ik een ontwerp ga maken; doen jullie dit nog steeds?

  Groetjes Jeanine

 • Placeholder

  Frank B Heij

  17 / 03 / 2015 @ 20:04

  Ik ben opzoek naar een draagdoek van minimaal 6 meter heeft u die en wat kosten deze

 • Placeholder

  Rebecca

  17 / 03 / 2015 @ 00:16

  Hallo,
  Wat zijn de kosten eigenlijk als je er een zelf ontwerpt? Bijv voor een katoen/linnen blend met 2 kleuren. Heb wel wat ideeën, maar geen idee wat er nog aan kosten bij komt kijken. En deze worden dus gewoon bij natibaby na goedkeuring in een gelimiteerde oplage verkocht? Zie je dan zelf ook iets daarvan terug? Klinkt wel erg leuk in ieder geval!
  Groetjes,
  Rebecca

 • Placeholder

  Laura Voet

  17 / 03 / 2015 @ 14:21

  Euhh dat moest zijn bloesem bomen in m'n vorige bericht ipv bloed-en-bodem.... (Autocorrect)

 • Placeholder

  Laura Voet

  17 / 03 / 2015 @ 14:18

  Ik kwam de draagdoek van de bloed-en-bodem van Vincent van Gogh tegen die ik prachtig vind! Ik ben zelf echter meer een fan van Monet. Zou het mogelijk zijn om een doek te laten weven van een can zijn waterlelies schilderijen? Dit lijkt me fantastisch!

  Groeten, Laura

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »