Terug

Je kindje zit in kledingmaat 80, welke draagzak kies je dan?

Je kindje zit in kledingmaat 80, welke draagzak kies je dan?

Ze groeien wat af die kindjes van ons. Zo waren ze nog inimini en zo ineens gaat er weer een nieuwe lading kleding de kast uit en een andere nieuwe lading erin. Maar hoe zit dat nou eigenlijk bij draagzakken, welke draagzak kies je bij kledingmaat 80.

Wij leggen jou uit hoe je een draagzak uitkiest bij kledingmaat 80. 

 

Ok, de meeste mensen zullen allang een draagzak hebben en dragen vanaf ongeveer de geboorte hun kindje in een fijne draagzak tot deze te klein wordt, en dan stoppen ze of gaan ze over op een grotere maat draagzak. Heel soms ontdekken mensen echter het gemak van dragen met een draagzak wat later, en dat is bijzonder vaak ook nog rondom kledingmaat 80 kunnen wij je melden. De grote hamvraag die alle ouders van kindjes in deze kledingmaat hebben is, welke draagzak kies ik bij kledingmaat 80? Wij helpen je graag kiezen en aan de juiste informatie, dus bij deze ons antwoord op deze vraag. 

 

 

Het is eigenlijk heel simpel.

Eigenlijk kunnen we heel kort zijn. Je kiest de draagzak die op het moment dat je hem wilt beginnen te gebruiken, goed past bij je kindje. Een draagzak koop je niet op de groei, want dan past jullie kindje er nog niet lekker in. Ter vergelijking, ik kan nu naar de winkel gaan en een nieuwe jeans maatje 40 kopen, maar dan pas ik er nog niet in, ik kan mezel erin wurmen, maar dat zit niet zo lekker ;). 

 

 

De Tula standard of de Tula toddler? 

Nou snappen we dat met name bij de Tula standard en de Tula toddler maat veel mensen denken, "ja maar vanaf maat 86 past de toddler maat toch". Dat klopt, vanaf kledingmaat 86 past inderdaad de Tula Toddler, maar met een kindje dat om en nabij de 80 cm is, kom je dus nog steeds enkele cm te kort. Je zult zien dat het rugpand te hoog is en de zit te breed. Bij een te brede zit zal je kindje overspreid komen te zitten ipv met de onderbenen vrij naar beneden in een ergonomische M houding. Het past dus echt niet. En daarom raden wij bij kledingmaat 80 nog steeds de Tula standard maat aan, deze past tot en met kledingmaat 86 en kun je ook eventueel nog verbreden met de los verkrijgbare Tula zitverbreders

 

 

Maar mijn kindje groeit zo snel!

Veel kindjes groeien met name rondom kledingmaat 80/86 ineens niet meer zo hard als de bij de eerste kledingmaten waar je maar nieuwe kleding in de kast bleef leggen voor je gevoel. Gelukkig stabiliseert dat rondom deze kledingmaat 80/86, want stel je eens voor als je jaren lang zo snel bleef doorgroeien als in je eerste jaar! Dan zouden we met zijn allen gigantisch zijn! 

 

 

Hoe zit het dan met andere dragers?

Bij Kokadi valt je kindje met kledingmaat 80 in de Kokadi toddler maat. Dt is de middelste maat van de kokadi flip maatserie. Verder past ook de Bykay 4 way clickcarrier, dat is de verstelbare versie van de Bykay draagzak. De andere, iets goedkopere, Bykay draagzak heeft 2 maten en daarbij geldt hetzelfde verhaals als hierboven over de Tula is uitgelegd, echter kan deze niet verbreed worden met verbreders. 

 

 

Jij kunt nu een goede keuze maken.

Zoals je ziet is het dus belangrijk om een draagzak te kopen die goed past, en niet perse naar de gebruiksduur te kijken. Het gaat erom dat jij en je kindje comfortabel kunnen dragen en gedragen kunnen worden op het moment dat jij de draagzak wilt gebruiken. 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »