Terug

Persbericht: Overname Von Va Voom door SB Supply

Persbericht: Overname Von Va Voom door SB Supply

Tilburg, 30 september 2019 - SB Supply Europe B.V. heeft de activiteiten van het failliete Von Va Voom B.V. per 27 september 2019 overgenomen. Von Va Voom (www.vonvavoom.nl) is een winkel in draagdoeken, draagzakken en babykleding. Bij Von Van Voom vind je de tools om te ontdekken en ervaren wat ouders voelen. Het motto van Von Va Voom: Omdat het mooiste dat je kunt dragen, je kindje is.

Kennis en service blijft gewaarborgd
Von Va Voom staat bekend om haar hoge klanttevredenheid (9.5 reviewscore), haar productkennis en kunde, en dit zal zo blijven. Helaas is Von Va Voom in september door een combinatie van factoren in zwaar weer gekomen en heeft daardoor uitstel van betaling moeten aanvragen. Maaike, de voormalig eigenaresse van Von Va Voom, zal verbonden blijven en zal ons van haar expertise blijven voorzien. Maaike blijft de gewaardeerde draagconsulent en blijft haar kwaliteiten inzetten als brand developer binnen Von Va Voom maar doet een stap terug en zal ondersteuning krijgen van haar nieuwe collega's. “Het is een hele mooie kans voor Von Va Voom om nu onder SB Supply te vallen. Ik ben erg blij een stap terug te kunnen doen en het stokje over te dragen, zo kan ik mij focussen op mijn eigen kwaliteiten en het verspreiden van de boodschap die Von Va Voom vanuit oorsprong uitdraagt.”, aldus Maaike Sterken.

Veranderingen en ambitie
De vestiging in Apeldoorn zal vooralsnog niet worden voortgezet en de activiteiten zullen worden verdeeld over de vestigingen in Groenlo, Tilburg en Vreden (Duitsland). De optie tot een nieuw experience center zal de komende tijd worden onderzocht. Von Va Voom zal op korte termijn een nieuwe collectie producten verwelkomen. Bovendien zal de Von Va Voom formule internationaal worden uitgerold. De uitstekende productkennis van Von Va Voom en de internationale kennis van SB Supply moeten hierbij als synergie dienen.  “Von Va Voom is een mooie webshop met bijzondere producten en veel potentie.”, aldus Sander Berendsen, oprichter SB Supply. “Von Va Voom heeft de afgelopen jaren een significante groei doorgemaakt en heeft niet voor niets 2 Shopping Awards gewonnen.”

Over SB Supply
SB Supply Europe B.V. is in 2010 opgericht op 16-jarige leeftijd door de jonge ondernemer Sander Berendsen en is in der loop der jaren uitgegroeid tot e-commercebedrijf met vestigingen in Nederland en Duitsland. SB Supply werd in 2019 tijdens de Shopping Awards uitgeroepen tot één na snelste groeier van Nederland.

Mochten klanten problemen hebben ervaren door het faillissement dan kunnen zij zich wenden tot de klantenservice. “Gedupeerde klanten kunnen zich melden en worden geholpen zoals we gewend waren met de uitmuntende service van Von Va Voom.”, aldus Sander Berendsen.

Persnoot
Neem voor meer informatie contact op met Sander Berendsen: [email protected] of 013 7009799

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »