Terug

Pokemon Go en het dragen van je baby, dreumes of peuter zijn een gouden combi!

Pokemon Go en het dragen van je baby, dreumes of peuter zijn een gouden combi!

Pokemon Go is de nieuwe rage en wij zijn fan! Lekker samen eropuit en buiten spelen! En natuurlijk kan dat met een draagwandeling perfect gecombineerd worden! Lees hier onze Pokemon Go met een baby tips!

Pokemon Go'en samen met je baby. 


Pokemon Go behoeft vast geen introductie meer, de hele wereld is in de ban van deze oude rage die herleeft in de moderne tijd. En stiekem vinden de ouders van jonge kinderen het soms nog leuker als de kinderen zelf ;) Jeugdsentiment? Ik denk het! Maar leuk is het zeker! Natuurlijk is het wel weer schermstaren, maar je moet wel bewegen, en bewegen is fijn. Al helemaal als je dan ook nog de mooiste en meest intressante plekjes van de wereld gaat bezoeken, want daar zijn de zogenaamde Pokestops en Pokegyms te vinden. Vele honden zijn al blij met de extra uren uitlaattijd, maar ook wij en de kinderen kunnen hier blij van worden! Lekker samen eropuit en opzoek, en met een draagdoek of draagzak gaan de jongste ook gewoon mee! 


Neem bijvoorbeeld een gezin met 3 jonge kinderen, de oudste van 8 wilt echt heel erg graag de hele dag buitenspelen en Pokemon vangen. Super, lekker naar buiten! Maar, de jongste van 1 jaar wilt ook graag mee. Hele wandelingen met een buggy kunnen natuurlijk, maar laten de leukste Pokemon nou net zitten bij water en bos en andere heerlijke speelplekken. Juist, daar is het duwen niet zo leuk meer. Gelukkig heb jij een draagdoek of draagzak en wandel je samen met de 1 jarige dreumes rustig met de 8 jarige Pokemon trainer mee over de wilde paden van Pokenmon land! WIN WIN!

Of stel, jij bent net bevallen van jullie eerste kindje, of je kindje hierboven van 8 is op school en jij wilt stiekem ook wel eens Pokemon vangen, dan heb je vrijwel altijd je pasgeboren kindje in de buurt en zit je vaak veel in huis te wachten tot de baby wakker wordt. Dan is daar wederom de draagdoek of draagzak als redder van de dag! Samen met je baby ontdek jij de mooiste plekjes en vang je Pokemon tegelijk. Je baby krijgt ondertussen een portie buitenlucht en slaapt waarschijnlijk lekker bij jou. WIN WIN! 

Wat is Pokemon Go? 


Pokemon Go is een app voor op Android en iOS telefoons. In deze app is het de bedoeling dat je je in de echte wereld gaat begeven en daar kun je Pokemon vinden die je vervolgens kunt vangen. Bij zogenaamde Pokestops zul je intressante items kunnen vinden die je nodig hebt tijdens het spelen en bij Pokegyms kun je jouw Pokemon trainen en battlen met andere spelers. De Pokestops bevinden zich vaak op intressante plekken, zoals bij bijvoorbeeld een cultureel punt in een dorpje, een beeldje, een camping etc. De Pokegyms bevinden zich vaak op plaatsen waar veel openbare ruimte is, zoals hier om de hoek bij een natuurgebied/wandelgebied. 

Officieel is de app nog niet uit in Europa, maar ze verwachten deze uit te rollen binnen enkele dagen. Nog even geduld als je op de officiele variant wilt wachten. De op het internet nu te verkrijgen varianten zijn niet allemaal betrouwbaar en op eigen risico te downloaden. 

Pokemon Go, Pokegym tips waar je heerlijk kunt wandelen met een draagdoek of draagzak. 


Heb jij een mooie Pokemongym ontdekt waar je met kleine kinderen heerlijk kunt wandelen? Vertel het ons in de comments! Laten we samen een mooie lijst maken met Pokemon Go Pokegym locaties die intressant zijn en minder geschikt zijn voor kinderwagens. 

We zijn ook erg benieuwd naar ervaringsverhalen over Pokemon Go en het dragen van je kindje, vertel het gerust in de comments! 

Pokemon Go wel voorzichtig en verstandig.


Wellicht overbodig, want we zijn allemaal volwassen, maar let alstjeblieft wel op waar je loopt tijdens het Pokemon Go spelen, en als je in het bos loopt en je kindje draagt in een draagdoek of draagzak, let dan ook extra op de grond waar je oploopt ivm vallen. Wij wensen jullie samen heel erg veel buitenspeel plezier met Pokemon Go!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »