Waarom wij van de nieuwe Tula Free to Grow drager houden!

Waarom wij van de nieuwe Tula Free to Grow drager houden!

Van links naar rechts op de foto hierboven: Play, Discover, Wonder en Play.
Eindelijk is het dan zover. De nieuwste telg van de Tula famillie is in aantocht, de Tula Free to Grow carrier.
Wij zijn super blij met deze nieuwu Tula babydrager, en we gaan je precies vertellen waarom.

De Tula Free-to-Grow babydrager. 

Tula is altijd al een fijn merk, dat is inmiddels wel duidelijk. We waren al fan dus, maar nu, ja nu echt nog net een beetje meer als voorheen. De Tula Free to Grow is namelijk verstelbaar in pasvorm voor je kindje, en laat dat nou net even een klein puntje zijn bij de reguliere Tula draagzak! Die is ook prima hoor, nooit geen problemen mee, en met de Tula infant insert is ook de reguliere Tula, prima te gebruiken vanaf de geboorte. Maar er waren ook weleens mensen die de insert onhandig vonden, en met warm weer kan hij ook warm zijn. Nou is dat bij onze Hollandse zomers niet echt van toepassing, want tropisch hebben wij het hier wellicht 2 weken op jaarbasis, maar dat terzijde. Het punt is dus dat de infant insert die men los gebruikt als extra hulpmiddel bij de reguliere Tula, niet meer nodig is bij de Tula Free to Grow! Hoera! 

De reguliere Tula draagzak is nog steeds supersimpel, lekker geen poespas, straight to the point, en perfect en hij blijft dus ook gewoon in het assortiment met zijn leuke printjes en eenvoud, maar ernaast komt dus de Tula Free to Grow als optie beschikbaar. 

 

Hoe groot is de Tula Free to Grow? 

De Tula Free to Grow is op zijn grootste stand, evengroot als de Standard/Babymaat reguliere Tula draagzak, het grote verschil zit hem dus in het gebruik bij de allerkleinste. De draagzak kan ingesteld worden op 3 verschillende standen, newborn, baby en dreumes zeg maar. De breedte van het zitvlak kan dus smaller gezet worden, waardoor een pasgebore ook perfecte knieholte tot knieholte ondersteuning heeft. Handig, want dat is juist wat wij als draagconsulenten als ergonomische houding willen zien. Het verstellen van de standen is even iets uitvogelwerk, maar is echt zo gepiept als je het eenmaal gedaan hebt. Je drukt simpelweg links en rechts in de heupband 3 drukknoopjes vast, en tadaa, je Tula drager heeft een andere maat. Ook de hoogte de stof die over de rug van je kindje gaat is aanpasbaar, door links en rechts op de schouderbanden de gespen losser of strakker te zetten, veranderd de bovenkant van de stof in hoogte en ook een klein beetje in 'bolling', dit is lastig uit te leggen, maar het zorgt ervoor dat de schouders en nek van een kindje als ware een beetje meer geknuffeld worden, een fijne passende ondersteuning krijgen. 

 

 Hoe voelt de Tula Free to Grow nou eigenlijk aan?

Ben je al bekend met de reguliere Tula draagzakken van canvas en katoen, of wellicht zelfs met de Tula wrap conversions? ( dat zijn duurdere exclusieve Tula's gemaakt in kleine oplage en gemaakt van draagdoekenstof en vrijwel niet verkrijgbaar) dan weet je hoe een Tula draagzak normaal gesproken aanvoelt. De Tula Free to Grow voelt iets soepeler en zachter aan dan een reguliere Tula drager. Hij is van een net iets anders geproduceerde textiel gemaakt, namelijk een soort twill, en dit geeft de Tula Free to Grow extra soepelheid. Twill is een erg sterke binding, en hierdoor is de draagzak ook nog eens 'draagkrachtig'. Dit is een beetje een term die in de draagwereld ingeburgerd is, maar wellicht wat vraagtekens oproept bij je, maar het komt er kortweg op neer, dat de stof sterk is en dus ook zwaardere kindjes comfortabel kan dragen. 

 

 De Tula Free to Grow Spring 2017 collectie.

De eerste collectie van de Tula Free to Grow draagzakken bestaat uit 4 designs. 

De Tula Free to Grow Wonder. 

Tula FTG wonder

De Tula Free to Grow Discover.

Tula FTG discover

 

De Tula Free to Grow Play.

 

 

En de Tula Free to Grow Blossom. 

 Tula FTG blossom

 

Wij vinden alle 4 de designs echt prachtig, en geloven dat er voor iedereen wel een design naar smaak tussenzit. In begin April 2017 wordt de gehele collectie gelancheerd, en uiteraard zijn alle 4 de design verkrijgbaar via ons. Ze staan al online, klik hierboven op je favoriet om meer te bekijken en je eventueel in te schrijven voor een e-mail alert zodat je een email krijgt wanneer ze op voorraad verschijnen! Voor welke ga jij? Vertel het ons in de reacties hieronder! Ontdek hier alle Tula Free to Grow dragers >> 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »