Waarom wij van de nieuwe Tula Free to Grow drager houden!

Waarom wij van de nieuwe Tula Free to Grow drager houden!

Van links naar rechts op de foto hierboven: Play, Discover, Wonder en Play.
Eindelijk is het dan zover. De nieuwste telg van de Tula famillie is in aantocht, de Tula Free to Grow carrier.
Wij zijn super blij met deze nieuwu Tula babydrager, en we gaan je precies vertellen waarom.

De Tula Free-to-Grow babydrager. 

Tula is altijd al een fijn merk, dat is inmiddels wel duidelijk. We waren al fan dus, maar nu, ja nu echt nog net een beetje meer als voorheen. De Tula Free to Grow is namelijk verstelbaar in pasvorm voor je kindje, en laat dat nou net even een klein puntje zijn bij de reguliere Tula draagzak! Die is ook prima hoor, nooit geen problemen mee, en met de Tula infant insert is ook de reguliere Tula, prima te gebruiken vanaf de geboorte. Maar er waren ook weleens mensen die de insert onhandig vonden, en met warm weer kan hij ook warm zijn. Nou is dat bij onze Hollandse zomers niet echt van toepassing, want tropisch hebben wij het hier wellicht 2 weken op jaarbasis, maar dat terzijde. Het punt is dus dat de infant insert die men los gebruikt als extra hulpmiddel bij de reguliere Tula, niet meer nodig is bij de Tula Free to Grow! Hoera! 

De reguliere Tula draagzak is nog steeds supersimpel, lekker geen poespas, straight to the point, en perfect en hij blijft dus ook gewoon in het assortiment met zijn leuke printjes en eenvoud, maar ernaast komt dus de Tula Free to Grow als optie beschikbaar. 

[powr-button id=ffb902fe_1518967753]

 

 

Hoe groot is de Tula Free to Grow? 

De Tula Free to Grow is op zijn grootste stand, evengroot als de Standard/Babymaat reguliere Tula draagzak, het grote verschil zit hem dus in het gebruik bij de allerkleinste. De draagzak kan ingesteld worden op 3 verschillende standen, newborn, baby en dreumes zeg maar. De breedte van het zitvlak kan dus smaller gezet worden, waardoor een pasgebore ook perfecte knieholte tot knieholte ondersteuning heeft. Handig, want dat is juist wat wij als draagconsulenten als ergonomische houding willen zien. Het verstellen van de standen is even iets uitvogelwerk, maar is echt zo gepiept als je het eenmaal gedaan hebt. Je drukt simpelweg links en rechts in de heupband 3 drukknoopjes vast, en tadaa, je Tula drager heeft een andere maat. Ook de hoogte de stof die over de rug van je kindje gaat is aanpasbaar, door links en rechts op de schouderbanden de gespen losser of strakker te zetten, veranderd de bovenkant van de stof in hoogte en ook een klein beetje in 'bolling', dit is lastig uit te leggen, maar het zorgt ervoor dat de schouders en nek van een kindje als ware een beetje meer geknuffeld worden, een fijne passende ondersteuning krijgen. 

 

 Hoe voelt de Tula Free to Grow nou eigenlijk aan?

Ben je al bekend met de reguliere Tula draagzakken van canvas en katoen, of wellicht zelfs met de Tula wrap conversions? ( dat zijn duurdere exclusieve Tula's gemaakt in kleine oplage en gemaakt van draagdoekenstof en vrijwel niet verkrijgbaar) dan weet je hoe een Tula draagzak normaal gesproken aanvoelt. De Tula Free to Grow voelt iets soepeler en zachter aan dan een reguliere Tula drager. Hij is van een net iets anders geproduceerde textiel gemaakt, namelijk een soort twill, en dit geeft de Tula Free to Grow extra soepelheid. Twill is een erg sterke binding, en hierdoor is de draagzak ook nog eens 'draagkrachtig'. Dit is een beetje een term die in de draagwereld ingeburgerd is, maar wellicht wat vraagtekens oproept bij je, maar het komt er kortweg op neer, dat de stof sterk is en dus ook zwaardere kindjes comfortabel kan dragen. 

[powr-button id=ffb902fe_1518967753]

De Tula Free to Grow Collectie

Sinds April 2017 is de Tula free to grow op de markt. De eerste collectie bestond uit 4 prachtige prints en daarvan zijn er 2 nog steeds in productie. Sindsdien zijn er ook alweer nieuwe prints en kleuren bijgekomen, soms in gelimiteerde oplage, soms al wat langer in productie. Vaak afgestemd op het seizoen. De collectie Tula free to grow draagzakken varieert dus nogal eens, mede daarom is het zaak om niet te lang te wachten als je een design hebt gezien die je erg leuk vindt. Want of hij weer aangevuld gaat worden is altijd weer de vraag. Hieronder zie je een deel van de collectie van de Tula free to grow draagzakken, en een handig filmpje welke je alle eigenschappen in detail laat zien. 

 

[powr-button id=ffb902fe_1518967753]

 

[powr-multi-slider id=c7637008_1518969067]

 

[powr-button id=ffb902fe_1518967753]

 

Verder lezen over de Tula free to grow draagzak? Wij schreven oa de volgende blogs die jij mogelijk ook leuk vindt om te lezen:

- De 3 standen van de Tula free to grow nader toegelicht, plus een tip voor bij een pasgeboren baby. 

- Het verschil tussen de verschillende Tula draagzakken uitgelicht en op een rij.  

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden