Didymos geweven draagdoeken en ringsling.

Didymos tragetucher, geweven draagdoeken en ring slings. Gratis verzending vanaf €50,-. Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden.


Didymos draagdoeken en ringslings. 


Het Duitse Didymos is een van de grondleggers op het gebied van babydragen. Het dragen met een geweven draagdoek inspireerde in 1972 Didymos ertoe om een bedrijf te starten. En met groot succes, de firma bestaat nog steeds en produceert al tientallen jaren lang geweven draagdoeken van hoge kwaliteit. Door de jarenlange ervaring van Didymos met het weven van draagdoeken maken ze prachtige creaties. Een van de klassiekers die nog steeds ontzettend populair is het Prima patroon, dit tijdloze design is altijd goed. Er zijn werkelijk honderden kleuren van uitgebracht inmiddels, de meeste hiervan zijn limited editions. 

Didymos Limited Editions. 


Didymos brengt met regelmaat een limited edition draagdoek of ringsling uit, heb jij bij ons een limited edition draagdoek gezien? Denk dan niet te lang na, want voor je het weet zijn ze weer op en ze worden vrijwel nooit opnieuw aangevuld. De Limited Edition draagdoeken worden altijd in beperkte oplage gemaakt, zo weet je dus zeker dat je een uniek product koopt wat je niet zo snel zult tegenkomen op straat. 

 

Didymos Prima. 

 

De Didymos Prima is een bepaald patroon genaamd Prima, dit patroon bestaat al bijna net zolang als hunzelf en is razend populair. Er zijn inmiddels ontelbaar veel kleurvarianten van gemaakt in de meest uiteenlopende blends van materialen. Sommige kleuren Prima zijn standaard collectie, maar de meeste Didymos Prima zijn limited editions. In 2016 is de oude naam, indio, veranderd in de nieuwe naam Prima. 

 

Didymos Lisca. 

 

Ook de Didymos Lisca is inmiddels een klassieker, deze draagdoeken zijn geweven in een zogenaamd herringbone weving en zijn echt onwijs zacht en soepel. De Lisca is ook in vele kleuren gemaakt en ook hier geldt weer dat de meeste varianten een limited edition zijn. Met de Lisca is er weer een echte wannahave gemaakt door Didymos. 

Bij het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies om onze website te verbeteren. en uw gebruikerservaring te optimaliseren. Manage cookies