Hoppediz geweven draagdoeken

Hoppediz geweven draagdoeken, op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Achteraf betalen mogelijk.


Hoppediz geweven draagdoeken.

 

Hoppediz geweven draagdoeken bestaan al heel wat jaren en vindt zijn oorsprong in Duitsland. In de loop van de jaren zijn de technieken en mogelijkheden verbeterd en ontwikkeld het merk zich door tot een stabiele vertrouwde factor binnen draagdoekenland. De draagdoeken zijn geweven en allemaal stuk voor stuk erg prettig in gebruik, of je nou een beginnend drager bent of al enkele jaren ervaring hebt, een draagdoek van Hoppediz is een uitstekende keuze.  

 

Waarom een hoppediz draagdoek kopen?

 

De draagdoeken van Hoppediz zijn degelijk, en er is voor ieder wat wils. Of je nou een draagdoek met sterren erop wilt of liever een draagdoek met gekleurde strepen, Hoppediz heeft het in haar kleine, maar degelijke assortiment. De draagdoeken zijn vrijwel allemaal gemaakt van 100% katoen en daarmee vriendelijk in onderhoudt. Ze kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden. De kleuren zijn iets gedempt en niet extreem fel, maar hierdoor oogt een Hoppediz draagdoek wel rustig. 

 

Bij het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies om onze website te verbeteren. en uw gebruikerservaring te optimaliseren. Manage cookies