• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kokadi draagdoeken en ringsling

Merken
Maten
Materiaal

Kokadi draagdoeken en ringsling

Een Kokadi geweven draagdoek is vrolijk en net even anders dan al die andere draagdoeken. 


Al jarenlang weeft Kokadi unieke Kokadi draagdoeken. Een Kokadi draagdoek herkent met vaak al snel, ze hebben een eigen unieke stempel gedrukt op de draagwereld. Vrolijke kleuren, vrolijke gekke printjes, alles kan bij Kokadi tragetucher. Kokadi brengt zowel standaard collectie draagdoeken alswel limited edition draagdoeken uit. Een van de meest bekende en gewilde patronen is de Im Wunderland serie. De Kokadi Erna im Wunderland is wellicht van deze wel de meest bekende, deze roze met blauwe vrolijke draagdoek met daarop een berg met een boom en hertje is de liefhebber van vele wereldwijd. 
 
Een draagdoek van Kokadi is meestal van 100% katoen gemaakt, maar komt soms ook in andere materialen of mixen van materialen. De katoenen draagdoeken komen gelijk zacht en soepel uit de doos en zijn uitstekend te gebruiken voor zowel beginnerde dragende als de meer ervaren dragende. Alle draagdoeken worden geleverd met een handig bewaarzakje, welke meestal van draagdoekenstof gemaakt is, maar niet perse in hetzelfde design of kleurstelling als de draagdoek zelf. Verder zijn de draagdoeken allemaal voorzien van schuine punten aan de korte zijden wat het knopen van de draagdoek nog makkelijker maakt en bevat iedere draagdoek een middenmarkering om het midden van de draagdoek aan te geven, dit vergemakkelijkt wederom het knopen van een draagdoek aanzienlijk. 

Standaard en gelimiteerde collectie Kokadi draagdoeken bij Von Va Voom. 

Kokadi tragetucher bestaat uit 2 collecties, de standaard collectie en de gelimiteerde limited editions collectie. De standaard collectie wordt met regelmaat aangevuld, maar de gelimiteerde limited editions daarintegen niet. Dit zijn kleinere en vaak eenmalige oplages in een bepaalde kleur of materiaalmix en hierbij geldt vrijwel altijd op=op en soms raken deze gelimiteerde uitgaven erg snel uitverkocht. Kortom, neus gauw verder, er is vast een mooi design te vinden bij onze collectie van Kokadi.