Terug

Draagzak baby nodig? Deze babydragers zijn geschikt voor het dragen van een pasgeboren baby.

Een baby dragen in een babydrager. Welke draagzak past bij jouw newborn pasgeboren kindje? Wij verzamelden alle draagzakken voor baby's.

Filters

Draagzak baby maat nodig? Wij helpen je een handje! 

Je bent erover uit, je wilt je baby gaan dragen. En zoekt nu een draagzak baby maat.  Nu begint het zoeken en kom je erachter dat er onwijs veel keuze's zijn in babydrager land. Geen nood! Wij helpen je bij het vinden van de perfecte en ergonomische draagzak baby maat. Al onze baby draagzakken zijn gegarandeerd ergonomisch, sterker nog, alles wat wij verkopen is gegarandeerd ergonomisch voor zowel ouder als kind. Daarover hoef je je dus alvast geen zorgen meer te maken tijdens je zoektocht naar de ideale baby draagzak. 

 

Welke draagzak past bij mijn baby?

 

Er zijn verschillende maten draagzakken, wij hebben op onze website alle draagzakken onderverdeeld en als je kijkt bij alle draagzakken en de filteroptie 'draagzak baby' gebruikt, dan zie je alle babydragers uit ons assortiment. Je zult zien dat de keuze dan nog steeds groot is en je wellicht nog steeds niet helemaal voor ogen hebt welke babydrager bij jullie past. Daarom hieronder beknopt een samenvatting per baby draagzak mogelijk, we weten zeker dat dit jouw keuze zal vergemakkelijken. 

 

De Manduca draagzak baby. 

Te verkrijgen maten: de Manduca draagzak is verkrijgbaar in 1 maat. 
Kleuren/designs: de Manduca babydrager wordt veelal gemaakt in uni effen kleuren, soms is er een limited edition met een printje. 
Draagzak past vanaf: de Manduca draagzak past een baby direct vanaf de geboorte. Dus vanaf maat 50/56 tot en met ongeveer maat 80/86. 
Variant soorten: De Manduca is er grofweg in 2 soorten, de newstyle en de pure cotton. Wij verkopen enkel de PureCotton omdat wij hier meer tevreden over zijn en ze soepeler en iets zachter aanvoelen. 
Sluiting: de Manduca draagzak sluit volledig met gespen. Dus zowel de heupband als de schouderbanden hebben gespen. 
Buikdrager/rugdrager: met de Manduca draagzak kan je zowel buikdragen als rugdragen. 

Bekijk direct alle Manduca baby draagzakken >>

De Bondolino draagzak baby. 

Te verkrijgen maten: de Bondolino draagzak is verkrijgbaar in 1 maat. 
Kleuren/designs: de Bondolino babydrager is verkrijgbaar in designs en in effen en uni kleuren. 
Draagzak past vanaf: de Bondolino draagzak past vanaf de geboorte, ongeveer vanaf maat 56 tot en met ongeveer maat 80. 
Variant soorten: de Bondolino draagzak is verkrijgbaar in enkele varianten, zoals de Poplin, de Classic, de Light/jaquard en de Slimfit. 
Sluiting: de Bondolino draagzak sluit met klittenband op de heupen en de schouderbanden worden geknoopt. Deze kruizen op de rug en worden onder het billetje van je kindje geknoopt. 
Buikdrager/rugdrager: met de Bondolino draagzak kan je zowel buikdragen als rugdragen. 

Bekijk direct alle Bondolino baby draagzakken >>

 

De Kokadi Flip draagzak baby.

Te verkrijgen maten: de Kokadi flip is verkrijgbaar in 3 maten. Kokadi flip baby is de maat die je nodig hebt voor aan pasgeboren kindje. 
Kleuren/designs:  de Kokadi Flip babydrager is gemaakt van geweven draagdoeken stof en wordt uitgevoerd met uni canvas delen. De dragers hebben vrijwel allemaal een design van geometrisch tot vrolijke tekeningen. Neutrale kleuren tot uitgesproken felle combinaties. 
Draagzak past vanaf: de Kokadi flip baby draagzak past vanaf de geboorte, hij is verstelbaar en kan erg klein gezet worden. Vanaf een kleine maat 50 past een baby in deze draagzak. 
Variant soorten: de Kokadi flip is er in reguliere vorm en er zijn flip performance edities, deze laatste hebben een soort mesh rugpaneel speciaal voor warmere dagen. Over het algemeen zul je de reguliere Kokadi flip tegenkomen. 
Sluiting: de Kokadi flip draagzak sluit volledig met gespen. Dus zowel de heupband als de schouderbanden hebben gespen. 
Buikdrager/rugdrager: met de Kokafdi flip draagzak kan je zowel buikdragen als rugdragen. 

Bekijk direct alle Kokadi flip baby draagzakken >>

De Tula baby draagzak. 

Te verkrijgen maten: de reguliere Tula is verkrijgbaar in 2 maten, de Tula baby en de Tula Toddler. Voor het dragen van een baby heb je de Tula baby draagzak nodig. Sinds april 2017 is er een extra model Tula bijgekomen, de Tula free to grow,
Kleuren/designs:  de Tula babydrager wordt gemaakt in zowel uni kleuren als diverse prints. Voor ieders smaak is er iets te vinden.
Draagzak past vanaf: de reguliere Tula baby draagzak past vanaf ongeveer kledingmaat 50, indien je ook de baby insert/verkleiner gebruikt. Deze is los te bestellen en wordt niet standaard bijgeleverd. Zonder insert is de Tula baby draagzak te gebruiken vanaf maat 68 tot en met ongeveer maat 86. De Tula Free to grow is te gebruiken vanaf kledingmaat 50 t/m 86.
Variant soorten: er bestaan reguliere canvas versies, deze kom je het meeste tegen. Daarnaast is er een full line, dit zijn canvas dragers met een print die doorloopt over de heupband en schouderband. Ook is er een coast versie, dit zijn dragers met een mesh rugpand speciaal voor warme dagen. Je hebt ook Tula wrap conversions, dit zijn speciaal gemaakte dragers met speciale, vaak luxere, geweven stof en in gelimiteerde oplage gemaakt. Deze worden vrijwel nooit aangeboden via winkels, maar enkel via Tula zelf verkocht. Wij hebben heel af en toe een kleine oplage Tula wrap conversions, deze zijn overigens aanzienlijk duurder dan de reguliere varianten. Sinds april 2017 is er de Tula Free to grow, deze draagzak is van een twill stof en is verstelbaar in de breedte en hoogte. 
Sluiting: de Tula draagzak sluit volledig met gespen. Dus zowel de heupband als de schouderbanden hebben gespen. 
Buikdrager/rugdrager: met de Tula baby draagzak kan je zowel buikdragen als rugdragen. 

Bekijk direct alle Tula baby draagzakken >>

De Hoppediz Hop Tye draagzak baby. 

Te verkrijgen maten: de Hoppediz Hop Tye is verkrijgbaar in 1 maat. 
Kleuren/designs: de Hoppediz Hop Tye is verkrijgbaar in uni kleuren en ook in enkele prints. 
Draagzak past vanaf: de Hoppediz Hop Tye babydrager past een baby vanaf de geboorte. Dus vanaf maat 50/56 tot en met ongeveer maat 80/86. 
Sluiting: de Hoppediz Hop Tye is een zogenaamde mei tai draagzak. Deze sluit je zelf simpel door 2 knopen te maken. De heupband knoopt je om jouw taille. En de schouderbanden kruis je op je rug en knoop je simpel onder de billen van je baby af. 
Buikdrager/rugdrager: met de Hoppediz Hop Tye draagzak kan je zowel buikdragen als rugdragen. 

Bekijk direct alle Hoppediz Hop tye baby draagzakken >>

De Storchenwiege draagzak baby.

Te verkrijgen maten: de Storchenwiege baby draagzak is verkrijgbaar in 1 maat. 
Kleuren/designs: de Storchenwiege draagzak is verkrijgbaar in uni kleuren met een klein werkje erin. Er zijn geen designs. 
Draagzak past vanaf: de Storchenwiege babydrager past vanaf de geboorte, hij is erg goed aanpasbaar in zijn pasvorm en kan ook voor hele kleine baby's op maat gemaakt worden. Deze draagzak past vanaf ongeveer maat 44 tot maat 80. 
Variant soorten: er is maar 1 variant Storchenwiege draagzak. Er zijn wel oudere modellen in omloop, 2014 en ouder, wij verkopen enkel het nieuwste model Storchenwiege waarbij allerlei verbeteringen zijn doorgevoerd. ( oa geen rits bij het nekje van de baby) 
Sluiting: de Storchenwiege is een zogenaamde half buckle draagzak. De heupband sluit met gespen en de schouderbanden dienen geknoopt te worden. Deze kruis je simpel op de rug en knoop je onder de billen van je baby af.
Buikdrager/rugdrager: met de Storchenwiege draagzak kan je zowel buikdragen als rugdragen. 

Bekijk direct alle Storchenwiege baby draagzakken >>

De Marsupi draagzak baby.

Te verkrijgen maten: de Marsupi baby draagzak is verkrijgbaar in 1 maat voor het kindje, maar in 3 maten voor de ouder/gebruiker. De maatkeuze hangt af van jouw tailleomvang. 
Kleuren/designs: de Marsupi babydrager is verkrijgbaar in enkele uni effen kleuren. 
Draagzak past vanaf: de Marsupi draagzak past vanaf ongeveer maat 50/56 tot 74/80. 
Variant soorten: er is maar 1 sooort Marsupi draagzak verkrijgbaar. 
Sluiting: de Marsupi draagzak sluit met klittenband. 
Buikdrager/rugdrager: de Marsupi is enkel geschikt om mee te buikdragen.

Bekijk direct alle Marsupi baby draagzakken >>

De Bykay draagzak baby. 

Te verkrijgen maten: de deluxe varianten zijn 1 maat. de ssc classic is er in 2 maten, je hebt de ssc classic baby nodig voor het dragen van een baby.
Kleuren/designs: denim look en enkele uni kleuren. 
Draagzak past vanaf: de Bykay bbabydrager past vanaf ongeveer maat 56 tot en met 80/86. 
Variant soorten: ssc deluxe, mei tai deluxe en de ssc classic. Waarbij de deluxe varianten meer comfort opties bieden en verstelbaar zijn in hun pasmaat voor de baby en de ssc classis simpeler is.
Sluiting: de ssc's sluiten met volledig gespen sluiting. Dus zowel de heupband als schouderband hebben gespen. De mei tai variant sluit doormiddel van het knopen van 2 knopen, in heupband en de schouderbanden. 
Buikdrager/rugdrager: met de Bykay baby draagzakken kun je zowel buikdragen als rugdragen. 

Bekijk direct alle Bykay baby draagzakken >>

De Emeibaby draagzak baby. 

Te verkrijgen maten: de Emeibaby draagzak wordt gemaakt in 2 maten. De baby draagzak en de toddler. 
Kleuren/designs: de Emeibaby baby draagzak is verkrijgbaar in reguliere uni kleuren, maar ook in special editions met printjes en designs. Meestal in 1 of 2 kleuren bij elkaar. 
Draagzak past vanaf: de Emeibaby babydrager past vanaf de geboorte. Vanaf maat 50/56 tot ongeveer 86.
Variant soorten: de Emeibaby dragers zijn er in half en in full variant. De full variant heeft stof/print doorlopen op oa de heupband en schouderbanden. De half variant heeft een gedeelte canvas heupband en schouderbanden. 
Sluiting: de Emeibaby draagzak sluit volledig met gespen, op zowel de heupband en schouderbanden zitten gespen. Je ziet ook 2 kleine ringen, deze hebben niets met de sluiting te maken, maar zijn ervoor om de stof op maat te maken voor de maat van je baby. 
Buikdrager/rugdrager: met de Emeibaby draagzak kun je zowel buikdragen als rugdragen. 

Bekijk direct alle Emeibaby baby draagzakken >>

 

Zoals je ziet zijn er dus vele babydragers die geschikt zijn voor het ergonomisch dragen van een baby. Neem rustig alle informatie eens door en bekijk welke aan jouw smaak voldoet. Kom je er nog niet uit? Dan staan wij natuurlijk klaar om jou te helpen zoeken naar de perfecte draagzak baby! 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »