De mooiste en makkelijkste babydragers en peuterdragers.

Bekijk nu onze collectie ergonomische babydragers en peuterdragers, al onze dragers hebben van ons het Von Va Voom ergonomisch stempel gekregen. Dragen met een draagzak is onwijs handig en heeft vele voordelen. Lees onderaan deze pag. meer over dragers.


Het dragen van uw kindje in een draagzak. 

Naast dragen in een draagdoek kunt u ook uw kindje dragen in een ergonomische draagzak, ookwel drager, buikdrager, rugdrager of babydrager genoemd. Een draagzak bestaat er in verschillende systemen, zo bestaan er draagzakken die volledig met gespen sluiten, een beetje zoals de meest bekende rugzakken. Maar er bestaan ook draagzakken welke half met gespen werken en waarvan de schouderbanden geknoopt dienen te worden of waar er met speciaal klittenband gewerkt wordt. Er is ook een draagzak die alsnog volledig geknoopt dient te worden, dit noemt met een mei tai. Bij Von Va Voom vindt u al deze systemen, u kunt bij de filters uw voorkeur opgeven om gemakkelijker te zoeken. 

 

Vanaf wanneer kunt u uw kindje dragen in een draagzak. 

Draagzakken worden gemaakt in verschillende maten, je hebt grofweg gezien babydragers en peuterdragers. Elke draagzak heeft zijn eigen eigenschappen en pasvorm, sommige merken richten zich op kindjes die al iets groter zijn, de meeste draagzakken passen dus zonder inserts of toevoegingen vanaf ongeveer kledingmaat 68. Er bestaan ook draagzakken waarbij een zogenaamde infant insert, ofwel baby inzetstuk, toegevoegd kan worden of geïntegreerd is, deze dragers kunnen vanaf de geboorte worden gebruikt. Het is belangrijk dat uw kindje van knie tot knieholte wordt ondersteund en niet met de benen overspreid komt te zitten in een te grote draagzak, natuurlijk geldt dit ook andersom, zodra uw kindje te lange benen krijgt voor uw draagzak en dus niet meer volledig ondersteund wordt, is de draagzak te klein. U kunt dit oplossen, bij sommige draagzakken, door verbreders toe te voegen. Bij de verschillende merken kunt u meer specifieke kenmerken vinden.  

 

Waar is een draagzak van gemaakt. 

Een babyproduct wordt gemaakt van materiaal dat veilig is voor uw kindje,  er wordt bij de productie veel aandacht besteed aan de veiligheid. Er bestaan draagzakken die volledig gemaakt zijn van canvas en of katoen, maar ook draagdoekenstof is een geliefde stof om te verwerken. Dragers gemaakt van draagdoeken stof zijn vaak net iets soepeler in vergelijking met dragers die gemaakt zijn van canvas. 

 

Welke draagzak is voor ons het meest geschikt.

Dit is ontzettend persoonlijk, u kunt ervan uit gaan dat alle producten die Von Va Voom verkoopt, fijn en goed zijn. Al onze babydragers en peuterdragers zijn ergonomisch voor zowel ouder/gebruiker als kind. Kijkt u dus ook vooral naar wat u belangrijk vindt. Vraag uzelf af voor wie de draagzak gebruikt gaat worden, en door wie hoofdzakelijk. Wilt u een draagzak met een printje of juist een rustige effen drager. Wilt u graag een systeem met volledig gespen sluiting of liever iets anders. Als u antwoord weet op al deze vragen is het zoeken naar de voor u meest geschikte draagzak een stuk makkelijker. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw wensen en vragen te bespreken, wij helpen u graag met het vinden naar de voor u en uw kindje meest geschikte draagzak.

Bekijk onze samenvattingen over onze collectie babydragers

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »