Terug

Draagzak verkleiners en verbreders. Inserts en extenders en overige accessoires voor bij een babydrager of peuterdrager.

Sommige draagzakken kun je verkleinen met een inzetstuk, ook wel infant insert genoemd of juist verbreden met extenders. Een los slaapkapje, of andere accessoires voor bij een babydrager of peuterdrager, vind je hier.

Filters

Draagzak verkleiners en verbreders. Inserts en extenders en overige accessoires voor bij een babydrager of peuterdrager.

Draagzak verkleiner of verbreder. 

Soms is een draagzak nog net iets te groot voor een kindje. 
Om deze reden hebben verschillende fabrikanten inzetstukken als hulpmiddel ontwikkeld om hun draagzak 'te verkleinen'. Het kan ook zijn dat je draagzak inmiddels iets te klein geworden is voor je kindje, in dat geval zou je sommige draagzakken kunnen vergroten doormiddel van bijvoorbeeld verbreders. Hiermee maak je het zitvlak iets breder waardoor er langer een knie tot knie ondersteuning geboden wordt.

Waarom moet je een draagzak soms verkleinen of verbreden? 

Een draagzak moet goed passen, soms is een kindje nog iets te klein en wil je de draagzak wel al graag gebruiken. In dat geval gebruik je een draagzak verkleiner zodat de zit van je kindje beter gewaarborgd is en ergonomisch is. Zodra je kindje groot genoeg is, kun je de draagzak gebruiken zonder draagzak verkleiner. Soms werkt het natuurlijk andersom, dan wil je juist jouw geliefde draagzak nog wat langer gebruiken, maar wel een goede ondersteuning blijven bieden aan je kindje. In dat geval kan een verbreder helpen, hiermee wordt de draagzak breder en biedt hij een betere knie tot knie ondersteuning voor een optimale pasvorm en kun jij je draagzak dus fijn nog even blijven gebruiken. 

Tula infant insert. 

De Tula Infant insert is een verkleiner ofwel verkleinkussen voor in de Tula draagzak. Het gebruik van de Tula baby insert zorgt voor ondersteuning van het hoofdje en de nek van een baby die gedragen wordt in de Tula standard draagzak en geeft geen druk tegen het ruggetje voor een gezonde rijping van de wervelkolom. De Tula verkleiner is verkrijgbaar in 2 kleuren, zwart en grijs. In de insert zitten bandjes waarmee je hem goed kunt vastmaken aan je kindje en deTula Standard draagzak, door middel van klittenband. Het gebruik van een baby inzetstuk is optioneel, vanaf maat 68/74 passen kindjes zonder inzetstuk in de Tula Standard draagzak. 

Tula free to grow verbreders. 

Het gebruik van de Tula Tula Free to grow verbreders zorgt voor ondersteuning van de knieholte tot knieholte wanneer een Tula drager te smal wordt in het rugpand. Je kunt de draagzak dus verbreden door middel van deze extenders. Het gebruik van een verbreder is optioneel. 
Verbreders kunnen op zowel de Tula standard en de Tula toddler gebruikt worden. 

 

Hopelijk is het nu duidelijk wat een draagzak verkleiner of verbreder is en wanneer je deze kunt gebruiken. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt of jouw kindje nog gedragen moet worden in een Tula met draagzak verkleiner. 

 

 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »