ByKay ssc draagzakken en mei tai's.

ByKay SSC denim draagzakken en Bykay mei tai ergonomische dragers. Stoere draagzakken met denim look. Makkelijk in gebruik.


ByKay ssc ergonomische dragers. 

ByKay is een welbekend merk dat vele mensen die beginnen met zoeken naar draagartikelen zullen kennen. De stoere look van de ByKay denim lijn spreekt veel ouders en met name mannen aan. Iedereen die verder zoekt komt natuurlijk nog vele andere merken en opties tegen, maar de ByKay is zeker het overwegen waard. Bykay is een Nederlands merk. SSC staat voor soft structured carrier, dit houdt in dat het rugpand zacht is en niet hard. Alle draagzakken op onze website zijn SSC, dit is een van de vereiste voor een ergonomische draagzak. 

De ByKay mei tai. 

ByKay heeft onder andere een mei tai uitgebracht in normale classic versie en in een deluxe variant. De luxe variant heeft net een iets hoger comfort niveau dan zijn goedkopere zusje, de ByKay classis mei tai. Beide zijn natuurlijk uitstekende dragers en uiteraard ergonomisch. Een ByKay mei tai dient men alsnog te knopen en werkt dus niet met een gespen sluiting systeem. Een mei tai is geen draagdoek, want het is geen lange 'lap'. Het heeft een rugpand met hieraan 2 schouderbanden en 2 heupbanden. 

De ByKay SSC draagzak. 

De ByKay SSC dragers zijn er tevens in 2 varianten, de SSC classis carrier en de SSC deluxe carrier. Ook hier geldt dat de deluxe variant een hoger comfortniveau heeft dan zijn iets goedekopere zusje. De Bykay SSC classis versie is verkrijgbaar in 2 maten, de bykay classic baby en de bykay classic ssc toddler. Vanzelfsprekend is de babymaat bedoeld voor baby's en de toddlermaat voor peuters. De ByKay SSC deluxe is verkrijgbaar in 1 maat, maar kan aangepast worden aan de maten van je kindje in tegenstelling tot de classic, waarbij dit dus niet aanpasbaar is. Het zijn beide prima en stoere Bykay SSC.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »