Kokadi flip, Kokadi taitai en Kokadi onbu draagzakken.

Kokadi flip, taitai en Kokadi onbu draagzakken. Voor 22:00 besteld, vandaag gratis verzonden.


Kokadi draagzakken in verschillende uitvoeringen, Kokadi flip, Kokadi taitai en Kokadi onbu. Kokadi draagzakken zijn een uitstekende keuze. De draagzakken van Kokadi zijn gemaakt van een combinatie van geweven draagdoekenstof en canvas, hierdoor zijn ze erg soepel en sluiten ze mooi om u en uw kindje aan. Deze draagzak komt dichtbij het gevoel van een draagdoek, maar heeft toch het gemak van een draagzak. Er zijn twee lijnen draagzakken, een standaard collectie, welke vaker aangevuld wordt en een limited edition collectie, waarbij op = op vaak van toepassing is. 
 

Kokadi Flip draagzak. 

De Kokadi Flip draagzak sluit volledig met gespen, zowel op de heupband als beide schouderbanden klikt u eenvoudig dicht met veilige gespen. De heupbanden en schouderbanden zijn makkelijk op maat te maken. Er zijn 3 maten Kokadi flip, namelijk de Kokadi flip baby, de Kokadi flip toddler en de Kokadi flip toddler xl. 
 

Kokadi TaiTai draagzak. 

De Kokadi taitai is een zogenaamde half buckle draagzak, de heupband sluit met een veilige gesp en de schouderbanden dienen alsnog simpel geknoopt te worden. De Kokadi taitai drager is er ook in 3 verschillende maten, namelijk de Kokadi taitai baby, de Kokadi taitai toddler en de Kokadi taitai toddler xl. 
 

Kokadi Onbu draagzak.

 
De onbu draagzak van Kokadi is een drager zonder heupband, maar met enkel schouderbanden. Deze draagzak is geschikt voor grotere kindjes en peuters vanaf kledingmaat 74.  de Kokadi onbu is verkrijgbaar in 1 maat. 

Welke maat Kokadi flip of Kokadi taitai heb ik nodig? 

Baby - Vanaf de geboorte tot ongeveer broekmaat 80 (max. 15 kg)
Toddler - Vanaf broekmaat 74 tot maat 98 (max. 15 kg)
XL - Vanaf broekmaat 86 tot maat 104 (max. 15 kg)

Afmetingen van het rugpand, het rugpand is het stuk stof wat over uw kindje heen gaat en moet van knieholte tot knieholte aansluiten.  

baby - 42 cm (Width) x  34 cm (Height) / 16.5 in x  13.5 in
Toddler 47 cm (Width) x 38 cm (Height) / 18.5 in x 15 in
XL - 52 cm (Width) x 42 cm (Height)
 

Eigenschappen van de Kokadi flip en Kokadi taitai. 

- Het rugpand en het slaapkapje zijn gemaakt van de draagdoeken stof van Kokadi draagdoeken.
- De schouderbanden zijn gevuld met foam.
- De heupband is vrij dun, maar gevuld met stevig foam.
- De drager past ouders/verzorgers met damesmaat 34 tot 48 (2 to 16 US)
- De breedte van het rugpand is verstelbaar.
- Het 'slaapkapje' kan gebruikt worden als bescherming tegen de zon, regen en wind of als ondersteuning bij een slapend kindje.
- Oudere kinderen kunnen hun armen buiten de drager houden.
- Door de speciale coupnaden is er een soort 'zakje' waar de billen en rug van uw kindje precies inpast, hierdoor behoudt het kindje zijn natuurlijke bolling in de rug in iedere draagzak van Kokadi.

Bij het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies om onze website te verbeteren. en uw gebruikerservaring te optimaliseren. Manage cookies