Terug

Tula draagzakken

De Tula draagzak is een ergonomische draagzak die ongeveer past bij maat 62 t/m 86. Dit kan verschillen per draagzak.

Filters

Tula draagzakken

Wat is een Tula draagzak?

De Tula draagzak is een ergonomische drager, dit houdt in dat een kindje hier in een ergonomische houding inzit met zijn gezicht altijd naar degene die draagt gericht en nooit naar voren. De benen zitten in de zogenaamde hurk spreid houding, en de natuurlijke bolling van de rug wordt gerespecteerd. De draagzak geeft ondersteuning van knieholte tot knieholte. De Tula draagzak sluit volledig met gespen, zowel om het middel als over de schouders en deze zijn gemakkelijk aan te passen tussen verschillende gebruikers. 

Vanaf wanneer kan ik de Tula draagzak gebruiken?

De Tula draagzak past vanaf ongeveer maat 62, bij deze maat dient er echter wel een baby inzetstuk gebruikt te worden, de baby/infant insert, deze is los verkrijgbaar. Vanaf ongeveer maat 68/74 zit de Tula draagzak netjes bij een kindje. De Tula Toddler maat is te gebruiken vanaf kledingmaat 86, hier kunt je geen insert in gebruiken. Je kunt zowel de standaard als de Tula Toddler eventueel verbreden in hun zit, knie tot knie ondersteuning, doormiddel van Tula verbreders, deze zijn ook los verkrijgbaar en worden niet standaard meegeleverd. 

Tula draagzakken bij Von Va Voom.

Von Va Voom biedt een ruimte keuze met de allerleukste printjes, deze gemakkelijke en handige draagzak is ongelooflijk populair en de meeste uitvoeringen zijn limited editions, denkt je dus niet te lang na als je een perfecte print gevonden heeft, voor je het weet zijn ze alweer uitverkocht. Wij bieden ook USA uitvoeringen aan, deze zijn iets duurder omdat deze enkel in Amerika zijn uitgebracht en wij hebben deze dus hierheen moeten halen. Kortom, wilt je een gemakkelijke ergonomische draagzak, in een printje of juist effen, die gemakkelijk te wisselen is tussen gebruikers en die snel aan en uit te doen is? Zoek dan snel jouw favoriete design uit, bestel en start met het ontdekken van het gemak van een Tula drager. 

Tula draagzak aanbiedingen.

Wij als in Von Va Voom bieden op veel producten in ons assortiment aanbiedingen, dit is dus ook op onze Tula draagzakken. De aanbiedingen kan je altijd vinden bij de producten boven in de hoek zodat je altijd op de hoogte bent van onze aanbiedingen!

Tula Free to Grow.

De Tula Free-to-Grow draagzakken kan je meteen vanaf de geboorte dragen, zonder de verkleinkussen. Je kan de breedte van het rugpand verstellen dankzij het ingenieuze drukknopensysteem. Ook de lengte van het rugpand kan je aanpassen dankzij 2 eenvoudige gespjes. 
Op die manier past de ergonomische Free-To-Grow altijd perfect aan bij je kindje, zodat het steeds voldoende ondersteuning krijgt van knie tot knie. Zo is de ergonomische M-houding verzekerd. Je kan de Tula Free-to-Grow gebruiken vanaf de geboorte tot dat je kindje 22kg weegt. Je kan met de Tula Free-to-Grow op 2 verschillende manieren dragen, want je kan hem op de buik en op de rug dragen.

Tula Explore.

De allereerste Tula draagzak waarmee je ergonomisch op de buik, met het gezichtje naar buiten kan dragen, ondanks dat dit maar 10 minuten aangeraden wordt. Je kindje ontvangt dan namelijk te veel prikkels van buitenaf. Deze draagzak heeft 3 ergonomische draagposities: op je rug en op je  buik (gezichtje naar binnen én naar buiten). Met het handige knopensysteem pas je de grootte van de draagzak aan, aan de grootte van je kindje, zodat hij of zij steeds voldoende ondersteuning krijgt van knie tot knie, zo is de ergonomische M-houding verzekerd. Bovendien is hij ideaal voor pasgeborenen, want je kan de Tula Explore gebruiken vanaf de geboorte als het kindje een kledingmaat heeft van 50/56, zonder verkleinkussen, tot wel 20 kilogram.

Tula Toddler.

De Tula Toddler draagzak is bedoeld om peuters/kleuters van 11-27 kg ergonomisch te dragen. Het past ongeveer bij kledingmaat 86 t/m 110/116. Dat kan op 2 verschillende manieren: zowel op de buik als op de rug, én de ergonomische M-zithouding garandeert een ideale ontwikkeling van het kinderlijfje. De Tula Toddler heeft een verstelbaar en afneembaar kapje ter ondersteuning van het hoofdje voor wanneer je kind slaapt. Het kapje beschermt je kind ook tegen zon en wind.
Bovendien zijn alle Tula draagzakken vervaardigd van 100% katoendoek en kwaliteitsstoffen, en verkrijgbaar in een rijk palet van prints en kleuren. 

Ontdek de trendy en ergonomische draagzakken van Tula.

Tula draagzakkenTula draagzakken zijn ontzettend populair, deze trendy en gemakkelijke ergonomische draagzak wordt gemaakt in verschillende uitvoeringen. Je kunt met iedere Tula draagzak zowel buikdragen als rugdragen. De reguliere Tula is er in 2 maten, de Tula baby (babydrager) vanaf kledingmaat 68 tot 86, en indien de Tula Insert wordt gebruikt zelfs vanaf kledingmaat 56. En de Tula Toddler (peuterdrager) voor peuters vanaf kledingmaat 86 tot en met 104/110. Daarnaast heb je nog de Tula Free to Grow, deze Tula groeit mee met je kindje direct vanaf de geboorte t/m kledingmaat 86 en is verkrijgbaar in 1 maat, bij de Tula free to grow heb je geen aparte Tula insert nodig.

Wil je meer lezen over de verschillen tussen de verschillende modellen Tula draagzakken, lees dan hier onze blog met alle verschillen op een rij.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »