Tula draagzakken in Tula standard en Tula toddler maat. Ontdek zelf het gemak van de trendy Tula drager. Verkrijgbaar is vele hippe prints en effen kleuren.

Grootste assortiment Tula dragers van Europa. Wekelijks nieuwe designs, en alle Tula draagzakken uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Tula draagzak.


Tula draagzakken zijn ontzettend populair, deze handige, trendy en gemakkelijke draagzak wordt gemaakt in 2 verschillende maten. De Tula Carrier Standard en de Tula Carrier Toddler. De Tula drager staat bekend om zijn eenvoud en leuke printjes. De designs zijn stoer, lief en trendy of juist lekker gek of kalm. Voor iedereen is er altijd wel een Tula naar smaak te vinden. 
 

Wat is een Tula draagzak?

De Tula draagzak is een ergonomische drager, dit houdt in dat een kindje hier in een ergonomische houding inzit met zijn gezicht altijd naar degene die draagt gericht en nooit naar voren. De benen zitten in de zogenaamde hurk spreid houding, en de natuurlijke bolling van de rug wordt gerespecteerd. De draagzak geeft ondersteuning van knieholte tot knieholt. De Tula draagzak sluit volledig met gespen, zowel om het middel als over de schouders en deze zijn gemakkelijk aan te passen tussen verschillende gebruikers. 
 

Vanaf wanneer kan ik de Tula draagzak gebruiken?

De Tula draagzak past vanaf ongeveer maat 62, bij deze maat dient er echter wel een baby inzetstuk gebruikt te worden, de baby/infant insert, deze is los verkrijgbaar. Vanaf ongeveer maat 68/74 zit de Tula draagzak netjes bij een kindje. De Tula Toddler maat is te gebruiken vanaf kledingmaat 86, hier kunt u geen insert in gebruiken. U kunt zowel de standard als de toddler Tula eventueel verbreden in hun zit , knie tot knie ondersteuning, doormiddel van Tula verbreders, deze zijn ook los verkrijgbaar en worden niet standaard meegeleverd. 
 

Tula draagzakken bij Von Va Voom.

Von Va Voom biedt een ruimte keuze met de allerleukste printjes, deze gemakkelijke en handige draagzak is ongelooflijk populair en de meeste uitvoeringen zijn limited editions, denkt u dus niet te lang na als u een perfecte print gevonden heeft, voor u het weet zijn ze alweer uitverkocht. Wij bieden ook USA uitvoeringen aan, deze zijn iets duurder omdat deze enkel in Amerika zijn uitgebracht en wij hebben deze dus hierheen moeten halen. 

Kortom, wilt u een gemakkelijke ergonomische draagzak, in een printje of juist effen, die gemakkelijk te wisselen is tussen gebruikers en die snel aan en uit te doen is? Zoek dan snel uw favoriete design uit, bestel en start met het ontdekken van het gemak van een Tula drager. 

 

[powr-comments id=6998de07_1495103203]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »