Terug

Von Va Voom Experience Room

Von Va Voom Experience Room

Von Va Voom Experience Room

Leren, ontmoeten, ervaren, voelen, kletsen, cursussen, workshops, draagconsulten, je kunt het allemaal vinden in de Von Va Voom Experience Room. Wees welkom in onze Von Va Voom huiskamer, voel je thuis en beleef! 

In onze Experience Room organiseren wij allerlei uiteenlopende events. Zo kun je er oa praktijkles volgen in de vorm van draagconsulten, interessant workshops volgen over dragen en alles wat met zwanger zijn, kids en opvoeden te maken heeft, of gewoon gezellig even langskomen tijdens een van onze Von Va Voom Cafe's.  

Wat moet ik mij voorstellen bij de Von Va Voom Experience Room?

Eigenlijk is onze Experience Room een ruimte bij ons kantoor die we onze voorkamer noemen. Je stapt letterlijk binnen in het Von Va Voom gevoel, een grote loungebank om te rusten of andere te ontmoeten, een speelhoek voor de kids om lekker in te spelen en ontdekken, tafels met bankjes en stoelen om actief aan te luisteren tijdens een inspirerende workshop en een keukentje om een hapje of drankje voor de kids in te bereiden. Er liggen uiteraard enkele draagdoeken die gebruikt mogen worden, en draagzakken om eens te voelen en passen. Maar onze voorraad is niet aanwezig, bestellen kan uiteraard wel bij ons direct. 

Wanneer is de Von Va Voom Experience Room open?

Wij zijn niet vrij toegankelijk, maar op afspraak is heel erg veel mogelijk. Op gezette tijden zijn er cursussen en workshops en Von Va Voom Cafe's om te bezoeken, waarvoor je je soms dient op te geven en waarbij soms vrije inloop is tussen gezette tijden. 

Kan ik het gehele assortiment van Von Va Voom bekijken?

Wij hebben ongelooflijk veel artikelen en die liggen allemaal in ons logistieke centrum in Groenlo. Wij hebben een hele snelle doorloop van goederen, en vaak veel gelimiteerde items. Hierdoor is het vrijwel niet te doen voor ons om assortiment tussen onze locaties heen en weer te bewegen. Ons assortiment bevindt zich hier in de Experience Room dus niet, je kunt niet alles live bekijken en voelen, het is dus geen winkel waar je direct spulletjes kunt kopen, maar je kunt dus wel proberen en passen en direct online bestellen vanuit de Experience Room. Als je bijvoorbeeld eens een bepaald model draagzak wilt proberen, dan hebben we die uiteraard liggen om te passen, maar wil je alle kleurtjes en printjes in real life zien, dan kan dat dus niet. Je kunt wel rechtstreeks vanuit onze Experience Room iets bestellen, en met onze snelheid in leveren is dat meestal de volgende dag dan bij je in huis. Scheelt weer een grote doos mee naar huis tillen ;) Ons doel is om jou in onze Experience Room ons, alles waar we voor staan en het dragen te laten beleven!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,5 / 10 - 1872 Reviews @ Thuiswinkel Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »