Terug

Von Va Voom Cafe

Wees welkom bij een Von Va Voom Cafe!

Ontmoet andere ouders, zwangeren, opa's en oma's en maak verbinding! Tijdens een Von Va Voom Cafe kun je vrijblijvend langskomen en informatie vragen, draagzakken passen, of gewoon gezellig met een vriend of vriendin op onze lougebank plaatsnemen en de kindjes lekker laten spelen in onze speelhoek. Op thema dagen is er aandacht voor een bepaald thema of er is een workshop te volgen van iemand waar Von Va Voom mee samenwerkt. Want bij Von Va Voom kun je veel meer vinden dan enkel een online winkel, we willen graag een centraal punt zijn voor allerlei leuke en intressante zaken rondom zwangerschap en de eerste jaren van je kindje. 

 

Wanneer is er een Von Va Voom Cafe? 

Het eerst volgende VVV Cafe is op:

 

datum tijdstip thema aanvullende info kosten
Dinsdag 9-7-2019 10:00 - 12:00 uur vrije inloop met draagconsulent Mariska van "met je mee"   gratis


Wij moedigen ouders aan om na het Von Va Voom Cafe gezamelijk een mooie wandeling te maken op natuurgebied het Leesten bij Ugchelen. Zo kun je er een heel dagje weg van maken en geniet je ook nog eens van de prachtige natuur van de veluwe. Bij het Leesten is tevens gratis parkeren mogelijk. Het Leesten bevindt zich aan de Hoenderloseweg, vlakbij hotel Van der Valk Ugchelen, op ongeveer 4 autominuten vanaf onze Experienceroom, 10 minuten fietsen. Uiteraard heeft de gemeente Apeldoorn nog veel meer leuks te bieden, zoals paleis het Loo, de Apenheul, Museonder (tip voor kids!) op het Nationaal park de Hoge veluwe, radio Kootwijk of een van de vele andere natuurgebieden in de directe omgeving van Von Va Voom. 

Waar is het Von Va Voom Cafe? 

Het VVVCafe is in onze Von Va Voom experience room. 
Bogaardslaan 14 C
7339 AH Ugchelen 

Er is genoeg parkeerplaats in de directe omgeving ( oa achter ons gebouw/achter de AH in Ugchelen) en recht voor onze deur is een bushalte. Onze Experience room bevindt zich op de eerste verdieping, dus er is een kleine trap, maar we hebben ook een lift beschikbaar. Het zou fijn zijn als je een kinderwagen/buggy, beneden in de hal laat staan ivm de ruimte boven. Mocht de deur niet openstaan, dan kun je aanbellen bij 14 C, even drukken tot je een geluidje hoort, we komen je dan ophalen of openen de deur voor je op afstand als we boven druk zijn. Mocht de deur openstaan dan kun je zo doorlopen naar binnen, de trap op en dan is het de laatste deur aan de linkerkant. 


Het heet een cafe, kan ik er eten en drinken?

We zijn natuurlijk geen echt cafe, dus we hebben geen kaart en bediening ;) maar we zetten uiteraard graag een kopje thee of koffie en water is er uiteraard ook. Er is een ruimte om je kindje te verschonen, en je mag gerust je kindje voeden. 

 

Ik kan niet tijdens een inloop-moment, kan ik ook zo langskomen? 

Soms kan dat, neem gerust contact op om eens een afspraak te maken om even te komen passen. Als het heel erg druk is, dan kan dit mogelijk niet op hele korte termijn, maar we kunnen de agenda's gewoon naast elkaar leggen en vast wel ergens een gaatje vinden samen. Het is niet de bedoeling dat er dan een volledig consult gegeven wordt, dus je kunt dan leren knopen met een draagdoek etc. Ook is het niet de bedoeling dat dit op afspraak even komen passen, heel lang duurt. Reken op max een half uurtje. Een half uurtje even langskomen om even draagzakken te komen passen is gratis. Deze pasmomenten zijn wel tijdens kantoortijden, voor de avonden wordt er een toeslag gevraagd van 20 euro per half uur. Wordt het langer, of wil je echt leren knopen etc dan kun je beter een draagconsult boeken van 1,5 uur a 75 euro. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »