• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Von Va Voom Cafe

Wees welkom bij een Von Va Voom Cafe!

Ontmoet andere ouders, zwangeren, opa's en oma's en verbind! Tijdens een Von Va Voom Cafe kun je vrijblijvend langskomen en informatie vragen, draagzakken passen, of gewoon gezellig met een vriend of vriendin op onze lougebank plaatsnemen en de kindjes lekker laten spelen in onze speelhoek. 

Wanneer is er een Von Va Voom Cafe? 

Het eerst volgende VVV Cafe is op .. datum en tijd worden bekend gemaakt zodra er weer een datum bekend is. 


Wij moedigen ouders aan om na het Von Va Voom Cafe gezamelijk een mooie wandeling te maken op natuurgebied het Leesten bij Ugchelen. Zo kun je er een heel dagje weg van maken en geniet je ook nog eens van de prachtige natuur van de veluwe. Bij het Leesten is tevens gratis parkeren mogelijk. Het Leesten bevindt zich aan de Hoenderloseweg, vlakbij hotel Van der Valk Ugchelen, op ongeveer 4 autominuten vanaf onze Experienceroom, 10 minuten fietsen. Uiteraard heeft de gemeente Apeldoorn nog veel meer leuks te bieden, zoals paleis het Loo, de Apenheul, Museonder (tip voor kids!) op het Nationaal park de Hoge veluwe, radio Kootwijk of een van de vele andere natuurgebieden in de directe omgeving van Von Va Voom. 

Waar is het Von Va Voom Cafe? 

Het VVVCafe is in onze Von Va Voom experience room. 
Bogaardslaan 14 
7339 AH Ugchelen 

Er is genoeg parkeerplaats in de directe omgeving ( oa achter ons gebouw/achter de AH in Ugchelen) en recht voor onze deur is een bushalte. Onze Experience room bevindt zich op de eerste verdieping, dus er is een kleine trap, maar we hebben ook een lift beschikbaar. Mocht de deur niet openstaan, dan kun je aanbellen bij 14 C, even drukken tot je een geluidje hoort, we komen je dan ophalen. Mocht de deur openstaan dan kun je zo doorlopen naar binnen, de trap op en dan de 2e deur rechts. 

Het heet een cafe, kan ik er eten en drinken?


We zijn natuurlijk geen echt cafe, dus we hebben geen kaart en bediening ;) maar we zetten uiteraard graag een kopje thee of koffie en water is er uiteraard ook. Er is een ruimte om je kindje te verschonen, en je mag gerust je kindje voeden. 

Geen producten gevonden...

Von Va Voom Cafe