Terug

16 Juni 2018 - inloop en gratis workshop babygebaren

Op zaterdag 16 Juni is er weer een inloopmoment bij Von Va Voom met aansluitend een gratis workshop! 

 

Zaterdag 16 juni 2018, bogaardslaan 14, 7339 AH Ugchelen (gemeente Apeldoorn) 

van 13:00 tot 15:00 - inloop Von Va Voom, draagzakken passen en vragen stellen. 
15:00 uur - aansluitend is er een workshop van Wendy Tijhuis over babygebaren en dunstan babytaal. Lees hieronder wat de workshop precies inhoudt. Deelname is gratis!   

Praktische info over inloopmomenten en wat je kunt verwachten en wat niet, kun je hier vinden. 

LET OP! Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Wendy haar workshop voor as zaterdag helaas kort moeten cancelen. De workshop zal dus NIET plaatsvinden op 16 Juni. Zodra de situatie het weer toelaat zullen we zo snel mogelijk een nieuwe datum prikken met Wendy. Er is WEL een draaginloop zoals je die gewend bent. 

Dunstan Babytaal

Met de Dunstan Babytaal methode kijk en luister je naar de geluiden die je baby maakt in de aanloop naar het huilen. Heeft je baby honger? Of moet hij een boertje laten? Het zijn geluiden die je gaat herkennen, waardoor je sneller op zijn behoeften kan inspelen en het harde huilen voorkomt. Tijdens de workshop leert je 2 van de 5 geluiden. Je baby maakt deze geluiden tot hij ongeveer 3 maanden is. Is je baby ouder dan 3 maanden? Ook dan is het leuk de geluiden te leren zodat je deze kan herkennen bij andere baby’s (bijv. in het restaurant)

 

Baby- en Kindergebaren

Door het gebruik van Baby- en Kindergebaren kan je met je baby communiceren voordat hij kan praten. Vanaf 6 maanden zijn baby’s in staat de gebaren aan te leren en deze te gebruiken (vaak vanaf 8 maanden). Een mooie manier om met elkaar te communiceren en een stukje frustratie weg te nemen: je baby kan zich met de gebaren verstaanbaar maken. Jij speelt daar weer op in en je baby voelt zich gezien, waardoor zijn zelfvertrouwen groeit.

 

Tijdens de workshop leer je 12 gebaren die je meekrijgt naar huis, zodat je thuis direct aan de slag kan. Ook leuk en handig voor oudere kinderen die nog niet volledig praten of al wel kunnen praten en het ook leuk vinden om het te leren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,5 / 10 - 1872 Reviews @ Thuiswinkel Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »