Terug

Vrije inloop momenten

Vrije inloopmomenten bij de Von Va Voom Experience room. 

 

Naast thema dagen hebben we ook vrije inloopmomenten bij Von Va Voom. Je kunt dan enkele draagzakken passen of simpele vragen stellen over dragen. Er is geen ruimte om je op deze momenten volledig te leren knopen met een draagdoek enzovoorts, je moet het echt zien als een laagdrempelige manier om even bij ons binnen te stappen en wat te passen en proberen. Er is geen voorraad aanwezig in onze experience room, maar wel zijn er testmodellen van onze draagzakken en kun je deze dus rustig uit proberen met een speciale babypop of je eigen kindje. 

De Von Va Voom cafe momenten met thema zijn 'grootster' dan organiseren we echt iets erbij of behandelen we een thema of geven een workshop etc. de vrije inloop momenten zoals genoemd op deze pagina zijn vaak geleid door 1 of 2 consulenten die gewoon aan het werk zijn en tijd voor je hebben als je toevallig binnenstapt. Zijn er heel veel ouders die hetzelfde bedenken op hetzelfde tijdstip, dan kan het zo zijn dat de aandacht verdeeld moet worden tussen jou en de andere bezoeker(s). Natuurlijk doen we altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, maar het is fijn als je hier wel rekening mee houdt. 

Lees vooral hier meer over Von Va Voom cafe's en bekijk onze agenda om te zien wanneer het volgende Von Va Voom Cafe is. 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »