• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babyface baby- en kinderkleding.

Babyface baby- en kinderkleding is stoer, schattig en betaalbaar.
De prijs kwaliteitverhouding van het Nederlandse Babyface is dik in orde. Voor stoere baby jongentjes tot schattige meisjes, er is altijd wel een setje kleertjes te vinden in onze Babyface kinderkleding 

Babyface Von Va Voom

collectie. Trendy prints en een comfortabele pasvom, en altijd in de trendkleuren van het seizoen. Niet voor niets is Babyface al jaren een merk dat bij vele newborns in de kast ligt, of het nu voor een eerste pakje na geboorte is of daarna, Babyface kinderkleding is gewoon te leuk en ook een favoriet om als kado te geven. In welk setje van Babyface zie jij je kleintje al spelen? 

Merken
Kledingmaat
Kleur
Geslacht
Soort
17,95 14,36
+
17,95 14,36
+

Babyface baby- en kinderkleding.

Babyface baby- en kinderkleding.

Babyface is een babykleding en kinderkleding merk van Nederlandse bodem. Al jaren lang maken ze bij Babyface de leukste trendy collecties voor een comfortabele fit en een betaalbaar prijskaartje. Babyface volgt goed de trends op en dit zie je terug in alle producten van dit leuke kinderkleding merk. 

Comfortabele babykleding.

Een comfortabele fit, een baby wilt graag bewegen en ontdekken en daar houdt Babyface perfect rekening mee. Zachte stofjes, broekjes waarin een kindje goed kan bewegen en handige knoopjes die het aan het uitkleden vergemakkelijken. 

Stoere jongenskleding en schattige meisjeskleding.

Voor de boys heeft Babyface een stoere en lieve babykleding en kinderkleding lijn, ieder seizoen weer presenteren ze weer een heerlijke lijn jongenskleertjes. Voor de meisjes is de kinderkleding van Babyface vaak romantisch, maar toch ook stoer te noemen. Uiteraard zijn er ook uniseks stukken in de collecties te vinden, mix en match er gerust op los.