Terug

Draagzakken passen in Ugchelen, gemeente Apeldoorn

We snappen dat het soms lastig is om te kiezen tussen alle draagzakken die er zijn, daarom hebben we een soort showroom in Ugchelen, gemeente Apeldoorn. Hier kun je op een inloop-moment binnenwandelen en rustig de draagzakken eens proberen en passen. Meer informatie en de agenda van deze inloopmomenten kun je hier vinden. 

 

Ik kan niet tijdens een inloop-moment, kan ik ook zo langskomen? 

Soms kan dat, neem gerust contact op om eens een afspraak te maken om even te komen passen. Als het heel erg druk is, dan kan dit mogelijk niet op hele korte termijn, maar we kunnen de agenda's gewoon naast elkaar leggen en vast wel ergens een gaatje vinden samen. Het is niet de bedoeling dat er dan een volledig consult gegeven wordt, dus je kunt dan leren knopen met een draagdoek etc. Ook is het niet de bedoeling dat dit op afspraak even komen passen, heel lang duurt. Reken op max een half uurtje. Een half uurtje even langskomen om even draagzakken te komen passen is gratis. Deze pasmomenten zijn wel tijdens kantoortijden, voor de avonden wordt er een toeslag gevraagd van 20 euro per half uur. Wordt het langer, of wil je echt leren knopen etc dan kun je beter een draagconsult boeken van 1,5 uur a 75 euro. 

 

Ik wil graag een draagconsult. 

Je kunt bij ons ook een draagconsult inplannen mocht je aan het gratis half uurtje passen of de gratis inloopmomenten niet genoeg hebben, of als je echt wilt leren knopen met een draagdoek. Aan een draagconsult, welke gemiddels 1,5 uur in beslag nemen, zitten wel kosten verbonden. Je kunt een 1 op 1 draagconsult hier bestellen, we plannen hem dan zo spoedig mogelijk in. Let op, in drukkere periodes kan het zijn dat er een wachttijd is. Je kunt hier een draagconsult bestellen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
/* Trusted Shops badge */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »