Terug

- €5,- op bestellingen >€40,- • code: sint •

Tijdelijk gratis retourneren van draagzakken binnen NL

Tijdelijke actie! 

In de gehele maand September bieden wij gratis retourneren aan voor draagzakken voor verzendingen binnen Nederland. Het betreft een tijdelijke actie die enkel te gebruiken is bij aankoop van een draagzak binnen Nederland. 

 

Actievoorwaarden:

Heb jij een bestelling geplaatst van een draagzak, met een besteldatum in September 2018? En betreft het een bestellingen binnen Nederland? En wil je die retour sturen?

 

Dan kun je ons een email sturen met als onderwerp "aanmelden retour ord.(jouw ordernummer)." je stuurt deze email naar support@vonvavoom.nl

Je krijgt vervolgens van ons binnen 48 uur een email op het emailadres waarmee besteld is met hierin een gratis retourlabel welke je kunt gebruiken voor het retour sturen van je pakket. In het pakket dient alsnog het retourformulier toegevoegd te worden zodat we weten wat er met de retour moet gebeuren en van wie het pakket afkomt etc. Je dient het label zelf uit te printen en kunt hiermee je pakket inleveren bij een PostNL punt. 

Het betreft een actie, indien je niet aan bovenstaande stappen voldoet, kun je ook geen aanspraak maken op deze actie. We vergoeden geen zelf gekochte retourlabels/zendingen. 

Bij misbruik stoppen wij de actie eerder. We hopen dat het gratis retourneren als een kadotje en service vanuit ons wordt ervaren en iedereen er blij mee is :) 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,5 / 10 - 1601 Reviews @ Thuiswinkel Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »