Terug

Gratis retourneren van draagsystemen binnen NL

We begrijpen dat je soms liever eerst even rustig een draagdoek of draagzak thuis wilt bekijken.
Daarom kun je bij ons gratis je draagdoek of draagzak retour sturen binnen Nederland. 

Een draagzak of draagdoek mag gratis retour gezonden worden binnen Nederland, om gebruik te maken van deze retouractie zijn er enkele stappen nodig om de retour aan te melden. Volg de stappen hieronder om de retour aan te melden. Kleding en sale producten zijn uitgesloten van de gratis retouractie, je kunt dus enkel draagsystemen zoals een draagdoek en/of draagzak retourneren met een gratis retourlabel binnen Nederland. 

Actievoorwaarden:

Heb jij een bestelling geplaatst van een draagzak of draagdoek, en betreft het een bestellingen binnen Nederland? En wil je die retour sturen? En voldoet de retour nog aan de algemene voorwaarden? Dan kun je onderstaande stappen volgen voor het aanvragen van een gratis retourlabel. 

Hoe retourneer ik een draagzak of draagdoek gratis?

  1. Meld je retour aan via jouw account, navigeer naar "mijn bestellingen" en bekijk de bestelling waarvan je de draagdoek of draagzak retour wilt sturen. Selecteer de draagdoek of draagzak die retour komt, en klik onderaan de pagina op "artikelen retourneren". Indien je nog geen klantaccount hebt, dan kun je deze alsnog aanmaken, als je dit doet met het emailadres waarmee besteld is, dan zie je de bestelling terug in het account. 
  2. Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken. Print je verzendlabel uit die je via de mail hebt ontvangen en plak deze op de doos. Je ontvangt deze email binnen 48 uur na het aanmelden van jouw retour. Wij kunnen niet voorzien in reeds geprinte labels. 
  3. Vergeet niet om het retourformulier, welke bij de bestelling zat (pakbon), toe te voegen IN het pakket. Hierop staan gegevens die wij nodig hebben voor het verwerken van de retour. 
  4. Geef je pakket af bij een PostNL punt. Terugsturen is gratis! Bewaar het afgiftebewijs dat je van het PostNL punt ontvangt na inleveren van het pakket. 
  5. Je kunt de retourzending volgen via statusupdates per email. 

 

Het betreft een actie, indien je niet aan bovenstaande stappen voldoet, kun je ook geen aanspraak maken op deze actie. We vergoeden geen zelf gekochte retourlabels/zendingen. 

Mochten er nog vragen zijn over het retourproces, dan kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected] 

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,6 / 10 - 1906 Reviews @ Klantbeoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »