Terug

Hoera! 5% korting met de code: feest

Von Va Voom LIVE webinars

Schrijf je in voor een Von Va Voom webinar.

Leer over dragen tijdens de Von Va Voom live webinars.

Omdat we weten dat het uitzoeken van een draagdoek of draagzak soms een hele ingewikkelde klus kan lijken, en je soms door het bomen het bos niet meer kunt zien, geven we live webinars met verschillende thema’s en vragenuurtjes. We laten producten zien, vertellen je over het hoe en waarom van dragen, en beantwoorden live je vragen.

Upcoming webinars. 

Schrijf je direct in voor een gezellige en leerzame webinar van Von Va Voom. 

  • Eind Juli zullen er weer nieuwe webinar data online komen. 
 
 

Wat is een webinar?

Een webinar is een live presentatie vanaf onze zijde, je zult 1 of meerdere sprekers zien in beeld en geluid en je kunt live mee chatten in de groepschat in hetzelfde scherm. Op deze manier kunnen we interactief samen er een leerzame webinar van maken, hetzij met een klein groepje, hetzij met honderden tegelijk! Mocht je een vraag willen stellen op een andere manier dan via de chat, dan kan het zijn dat we je live het woord geven om je vraag te stellen, indien gewenst schakelt ook je webcam dan in, maar als je dat allemaal niet wilt, dan hoeft dat natuurlijk niet en werkt de chatfunctie ook prima!
 

Heb ik speciale software nodig om een Von Va Voom live webinar te volgen?

Nee, je hebt geen speciale software nodig. Er hoeft niets gedownload te worden, je logt simpel in en that’s it. Of het nou op je telefoon, tablet of computer is. We zeggen er wel bij dat het aan te raden is om via WIFI verbonden te zijn, dit zorgt ervoor dat de webinar soepel geladen wordt. Via de computer de webinar volgen is vaak net iets handiger en overzichtelijker, maar via de telefoon of tablet is dus ook een optie. Bij de telefoon dien je om de chatfunctie te vinden even een stukje naar beneden te scrollen, je beeldscherm kantelen kan ook een idee zijn. Wij organiseren onze webinars met Webinar Jam. 

 

Zijn Von Va Voom live webinars gratis?

De meeste webinars zijn vrij toegankelijk, heel soms vragen we een toegangsprijs voor een ticket om toegang te krijgen, bijvoorbeeld als een webinair bedoeld is om op afstand mee te kijken en tips te geven over jouw knooptechniek. (voor zover dit op afstand kan). Dit wordt in ieder geval altijd duidelijk aangegeven.

Hopelijk zien we je snel bij een Von Va Voom LIVE webinar! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Von Va Voom 9,5 / 10 - 1601 Reviews @ Thuiswinkel Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »