Tula Free to Grow draagzakken

De verstelbare Tula free to grow drager die met je kindje meegroeit.

Ben je opzoek naar een draagzak die meegroeit met je kindje en die je kunt gebruiken vanaf dag 1 na de geboorte? Dan is de Tula Free to Grow echt iets voor jou. Deze Tula free to grow draagzak is namelijk verstelbaar in de breedte en in de hoogte en groeit daardoor mee met je baby vanaf pasgeborene t/m +- kledingmaat 86. 

 • Groeit mee vanaf kledingmaat 50 tot +- kledingmaat 86. 
 • Je hebt geen extra hulpmiddelen nodig om de draagzak passend te maken.
 • Ergonomisch dragen in de M-houding, kikkerhouding.
 • Comfortabele heupband die de gebruiker perfect ondersteund. 
 • Gevulde schouderbanden voor een optimaal comfort.
 • Gemaakt van een soepel en zacht materiaal waardoor de natuurlijke bolling van de rug van je kindje gerespecteerd blijft. 
 • Klein op te rollen en daardoor makkelijk mee te nemen in je tas, fietsendrager etc. 
 • Gegarandeerd ergonomisch dragen voor zowel gebruiker als kind. 
 • Makkelijk onderling uitwisselbaar.
 • Nog meer weten over de Tula Free to Grow draagzak? Lees dan hier verder >> 


Filters toepassen >>

Tula Free to Grow, de verstelbare Tula draagzak.

In April 2017 wordt de nieuwste Tula draagzak voor het eerst gelancheerd, de Tula Free to Grow draagzak. Deze Tula FTG is een perfecte aanvulling op het assortiment van Tula, welke al jaren bekend staat om hun perfect ergonomische en comfortable baby en peuter draagzak. Nu komt daar dus de Tula Free to Grow babydrager bij, en wij zijn daar heel erg blij mee! De Tula Free to grow draagzak groeit namelijk met een kindje mee, en dat is geweldig! Vanaf de geboorte op de allerkleinste stand, in zowel hoogte als breedte, biedt de Tula FTG een perfecte ondersteuning en ergonomische houding aan jullie kindje. Groeit je kindje? Dan groeit de Tula free to grow draagzak met je kindje mee naar de volgende maat stand. In totaal zijn er 3 breedte standen, en hierdoor is er geen extra hulpmiddel nodig om de drager passend te maken voor een pasgeborene en kan hij gebruikt worden tot en met ongeveer kledingmaat 86. 

De nieuwe Tula Free to grow VS. de reguliere Tula draagzak. 

De Tula Free to Grow, ookwel Tula FTG genoemd, is een nieuw model draagzak van Tula en wordt voor het eerst gereleased in April 2017. De reguliere Tula draagzakken blijven gewoon ook bestaan, de reguliere Tula is niet verstelbaar in de breedte van de zit, hierbij is bij het dragen van een pasgeborene een extra hulpmiddel nodig, namelijk de infant insert, ookwel verkleiner genoemd. Enkele verschillen tussen de reguliere Tula draagzak en de Tula Free to Grow draagzak: 

 • Bij de Tula FTG is geen aparte infant insert nodig.
 • Op de allerbreedste stand is de Tula Free to Grow even breed als de reguliere Tula Standard/baby. 
 • De Tula FTG heeft ook een slaapkapje, maar deze wordt net iets anders bevestigd dan bij de reguliere Tula draagzak. Ook zijn de reachstraps, dat zij de koordjes aan het slaapkapje, bij de Tula FTG iets langer. 
 • De schouderbanden van de Tula FTG draagzak zij heel iets smaller dan bij de reguliere Tula. 
 • De heupband is bij beide modellen identiek 
 • De reguliere Tula is gemaakt van katoen canvas, de Tula FTG is gemaakt van canvas en een soort twill textiel waardoor de draagzak niet teveel plooit als hij op de kleinste stand staat. Het zit een qua gevoel een beetje tussen canvas en geweven draagdoekenstof in. Het is erg zacht en twill is van zichzelf een erg sterke structuur. 

 

Hoe werkt de Tula Free to Grow. 

  Tula Free to Grow eigenschappen

1. Comfortabele schouderbanden, stevig gevuld voor optimale gewichtsverdeling.

2. Verstelbare gespen die de hoogte van de draagzak aanpassen en hierdoor ook de ondersteuning van de schouderpartij/nek optimaliseren. Het zorgt ervoor dat de draagzak mooi aansluit en de juiste hoogte heeft. 

3. Handig zakje waar een telefoon en/of een bosje sleutels perfect inpast. (of 1 luier dubbelgevouwen! TIP) 

4. Extra kussentjes rondom het gebied waar de beentjes van een kindje zitten. 

5. Brede, verstevigde heupband voor optimale gewichtsverdeling en comfort.

6. Ergonomisch, verstelbaar, zitvlak voor een juiste positionering en knie tot knie ondersteuning. 

Omdat soms een video meer zegt dan woorden, raden we je aan om onderstaande filmpjes zeker even te bekijken. Er wordt kort uitgelegd dat er bij de Tula Free to Grow 3 standen zijn, deze verstel je door de stof samen te vouwen of uit te spreiden en in een 'tunnel' van stof die om de heupband gaat, drukknoopjes vast te zetten op de juiste breedte. Je voelt deze knoopjes absoluut niet zitten, en de stof van de draagzak gaat er ook nog weer eens overheen, je merkt er dus niets van. Handig! 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »